Ana SayfaDedikoduUraz Kaygılaroğlu Sefirin Kızı Dizisine Veda Ediyor

İlgili Postlar

Uraz Kaygılaroğlu Sefirin Kızı Dizisine Veda Ediyor

Uraz Kaygılaroğlu Sefir’in Kızı dizisine veda ediyor. Sefirin Kızı dizisinde ayrılık haberleri ardı ardına geliyor. Geçtiğimiz hafta yayımlanan bölümle Neslihan Atagül dizinin kadorundan ayrılmıştı. Bir haberde Uraz Kaygılaroğlu’ndan geldi. Diziden ilerleyen aylarda veda edeceği söylenen Kaygılaroğlu’nun daha erken ayrılacağı öğrenildi.

Neslihan Atagül’den Veda Mesajı

Sefirin Kızı’nda Nare karakteriyle başrol oynayan Neslihan Atagül yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldı. Sosyal medya hesabından Sefirin Kızı’na veda mesajı paylaşan Atagül, “Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibine selamlar. Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız. En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

Uraz Kaygılaroğlu’nun Yeni Sevgilisi Bakın Kim Çıktı..

Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı’nda

Sefirin Kızı kadrosuna katıldı. Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı kadrosuna katılması ile ilgili şu mesajı yayınladı; “Hem tanıdık, hem yepyeni bir yolculuk başlıyor. Çok sevgili eski partnerim Engin, canım senaristim, dostum Eylem, bu sektördeki ilk yıllarımda tanıştığım sevgili Emre, daha önce pek çok projeme ev sahipliği yapmış Star TV ile tekrar çalışacak olmanın keyfiyle, yepyeni bir karakterle sizinle buluşacak olmanın heyecanını birlikte yaşıyorum. Hepimiz için açık havada derin bir nefes almak gibi bir deneyim olması dileğiyle. Hoşbuldum. Yakında görüşmek üzere” dedi.

Tuba Büyüküstün Kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu Sefirin Kızı Dizisine Veda Ediyor

Uraz Kaygılaroğlu‘nun yaklaşık 2 ay sonra Sefirin Kızı dizisinden ayrılacağı konuşuluyordu. Ancak dizide yepyeni bir hikaye başlayacağı için planlanan ayrılık öne çekildi. Gediz Işıklı karakterine hayat veren Kaygılaroğlu’nun diziye 1-2 bölüm içinde veda edeceği söyleniyor. İddialar hakkında ne dizinin yapım şirketinden ne de Kaygılaroğlu’ndan hiçbir açıklama gelmemiş olsa da, iddiaların doğru olup olmadığını iki bölüm içinde göreceğiz.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler