Ana SayfaÜnlülerUraz Kaygılaroğlu'nun Yeni Sevgilisi Bakın Kim Çıktı..

İlgili Postlar

Uraz Kaygılaroğlu’nun Yeni Sevgilisi Bakın Kim Çıktı..

Yakışıklı oyunculardan Uraz Kaygılaroğlu yep yeni bir aşka yelken açması magazin gündemine yansıdı. Yeni sevgilisi ile Bodrum Yalıkavak’ta magazin gazetecilerin objektiflere takılan ünlü ikili birbirlerini öpmelere doyamadılar. Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni sevgilisi bakın kim çıktı? Detayları Haberimizde..

Uraz Kaygılaroğlu’nun Yeni Sevgilisi Bakın Kim Çıktı..

Geçtiğimiz yıl oyuncu Melis İşiten ile evliliğini sonlandırma kararı alan  ve aldığı rollerle büyük bir kitleye sahip olan Uraz Kaygılaroğlu, bir kızları olan eski eşi Melis İşiten ile dost kalma kararının sonrasında ismi oyuncu Aslı Enver ile anılmış ancak bu flörtleşmenin aşka dönmediği magain gündeminde konuşulmuşdu. Şu sıralar Uraz Kaygılaroğlu, yep yeni bir ilişkiye yelken açtı.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Cemre Ebüzziya İle İlk Defa Görüntülendi..

Yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni sevgilisi sosyete camiasından Cemre Ebüzziya. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler isimli sinema filminde Songül karakterine can veren ünlü oyuncu Cemre Ebüzziya ile birlikte Uraz Kaygılaroğlu ilk defa  görüntülendi.

Meraklı Bakışlara Aldırmadı..

Magazinburada tarafından hazırlanan özel habere göre Bodrum Yalıkavak’ta görüntülenen ünlü ikili, Plajın kafe kısmında tavla oynarken görüntülenen ikiliden Uraz Kaygılaroğlu, sevgilisi Cemre Ebüzziya’nın tavlada her zar atışında ellerini öperken ona iltifatlar yağdırdı. Akşamüstü denize giren sevgilisi Cemre Ebüzziya’nın şezlongunda bekleyen 33 yaşlarındaki oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, ilerleyen saatlerde meraklı bakışlara hiç kulak asmadan sevgilisi Cemre Ebüzziya’yı  defalarca öptü.

İşte Uraz Kaygılaroğlu ile Cemre Ebüzziya;

Uraz Kaygılaroğlu ile Cemre Ebüzziya
Uraz Kaygılaroğlu ile Cemre Ebüzziya
Uraz Kaygılaroğlu ile Cemre Ebüzziya
Uraz Kaygılaroğlu ile Cemre Ebüzziya

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler