Ana SayfaÜnlülerTuğba Yurt'tan Yeni Bir Atak Geliyor

İlgili Postlar

Tuğba Yurt’tan Yeni Bir Atak Geliyor

Sakin Ol’, ‘Güç Bende’, ‘İnceden İnceden’, ‘Yine Sev Yine’ gibi şarkıları ile gönülleri fetheden başarılı şarkıcı Tuğba Yurt’tan Yeni Bir Atak Geliyor

15 günlük tatilinin ardından müzik dünyasını sarsacak bir atağa kalkan Tuğba Yurt yeni bir başlangıç yaşıyor.

Tuğba Yurt Kimdir?

Tuğba Yurt’tan Yeni Bir Atak Geliyor

‘Sakin Ol’, ‘Güç Bende’, ‘İnceden İnceden’, ‘Yine Sev Yine’ gibi şarkılarıyla milyonlarca dinleyici mest eden Tuğba Yurt, çıkarmış olduğu “Sığınak” isimli albümü ile müzik listelerinde ilk sırada yer aldı. 15 günlük Fethiye tatilinin ardından atağa geçen Tuğba Yurt adeta yeni bir başlangıç yaşıyor.

Müzik kariyerinde yeni bir başlangıca adım atan Tuğba Yurt, bundan sonra yurt içinde ve yurt dışında katılacağı bütün organizasyonlar, markası adına yapılacak olan bütün anlaşmalar, menajerlik ve iletişim hizmetleri için ünlü menajer Özgür Aras ile yeni bir anlaşma imzaladı.

Arka arkaya çıkarmış olduğu dinlenme rekorları kıran şarkılarına bir yenisini daha ekleyen Tuğba Yurt, albümünün 4. klibi için çalışmalara tam gaz başlangıç yaptı. Gelecek hafta kamera karşısına geçecek olan başarılı şarkıcı şimdi de “Geliyo Geliyor” adını verdiği yeni bir şarkı ile kendisinden söz ettirecek gibi duruyor. Tuğba Yurt çıkardığı “Sığınak” adını verdiği albümünde yer alan şarkılarıyla ile dijital platformlarda en çok dinlenen şarkılar listesinde yerini koruyor.

DJ’lere çağrı yaptı…

“Geliyo Geliyo” şarkısının düzenlemesi için Celil Yavuz ile çalışmaya başlayan Tuğba Yurt, bir başka proje ile de yine farklı kişiliğinin göz önüne koydu. Türkiye’nin önemli DJ’lerine şan kayıtlarına ulaşabilecekleri bir platform kuran Tuğba Yurt, DJ’lere şarkısının düzenlemesini, istedikleri gibi yapma imkanı sağladı.

Tuğba Yurt Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler