Ana SayfaDedikoduHazer Amani Yeni Dövmesiyle Sıla'ya Mesaj Mı Veriyor?

İlgili Postlar

Hazer Amani Yeni Dövmesiyle Sıla’ya Mesaj Mı Veriyor?

Geçtiğimiz sene ünlü aşçı Hazer Amani ile evlenen Sıla’nın bu sene boşanacağı öğrenilmişti. Bir süredir evliliklerinde sorun yaşadığı iddia edilen çiftin boşanma davasının Şubat ayında görüleceği biliniyordu ki Hazer Amani’nin yeni dövmesi dikkatleri çekti. Hazer Amani yeni dövmesiyle Sıla’ya mesaj mı veriyor sorusunu akıllara düşürdü.

Boşanma Haberlerin Doğruladılar

3 aylık kapanma döneminin ardından boşanma iddialarıyla gündeme gelen Sıla ve Hazer Amani çifti “Evliliğimiz hakkında bir süredir çıkan haberlere istinaden bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir. Sağlığın, sıhhatin her şeyden önemli olduğunu bir kez daha epey kuvvetli anladığımız şu dönemde bu “haber”in bir detay olduğunu düşünüyoruz. Yine de bunu açık yüreklilik ve içtenlikle birinci ağızlardan duymanızı arzu ettik.” sözleriyle iddiaları doğrulamışlardı.

Sıla Gençoğlu ve Hazer Amani Boşanıyor mu?

15 Dakikada Boşandılar

Bir süre önce Bodrum’a giden Sıla vaktinin büyük bir kısmını Bodrum’da geçiriyor. Evliliğinde mutsuz olduğu ve arkadaşlarının da kendisine sıklıkla bitir artık dediği iddia edilen ünlü şarkıcının eşi boşanma açıklamasının ardından Koluna İngilizce “Savaşma sanat yap” yazdırmıştı. Çiftin boşanma davasının ise Şubat ayında görüleceği öğrenilmişti ki dava erkene çekildi. 18 Ocak günü adliyeye giden çift yaklaşık bir senelik evliliklerini 15 dakika içinde sonlandırdı. Sıla adliyeye arkadaşlarıyla birlikte gelirken Hazer Amani’nin yalnız olması da dikkatlerden kaçmadı. Mahkeme çıkışı muhaberler tarafından soru yağmuruna tutulan Hazer Amani “Söyleyecek bir şey yok.” dedi.

Sıla Kimdir?

Hazer Amani Yeni Dövmesiyle Sıla’ya Mesaj Mı Veriyor?

Hazer Amani‘nin ardından bir yeni dövme daha geldi. Hazer Amani’nin dövmelerinde yazanların Sıla’ya bir mesaj niteliğinde olduğu düşünülüyor. Yeni manidar bir dövme yaptıran Amani “Baktım sana kızgın değilim. Kırgın değilim. Dargın değilim. Kısacası artık ben sana hiçbir şey değilim” dizelerini koluna taşıdı.

Hazer Amani Kimdir?

Hazer Ameni Yeni Dövmesi
Hazer Ameni Yeni Dövmesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler