Ana SayfaDizilerMaraşlı 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Celal Mahur'u Savaş'ın Elinden Kurtarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Maraşlı 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Celal Mahur’u Savaş’ın Elinden Kurtarabilecek Mi?

Atv’nin yeni gözde dizisi Maraşlı, 3. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Celal, Mahur’u ailesinden birini onu öldürmek istediğini söylüyor. Mahur, eve gittikten sonra içine bir şüphe düşüyor ve annesinin ölmeden önce çektiği videoları tekrar izliyor. Annesinin kendisine bir şey söylemek istediğini anlıyor. Tüm oklar İlhan abisini gösteriyor. Celal, Savaş’ın serbest bıraktığını öğrendikten sonra Mahur’u kaçırıp bir dağ evine götürüyor. Savaş, onların yerini buluyor. Celal, Mahur’u Savaş’ın elinden kurtarabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Celal Mahur’u Savaş’ın Elinden Kurtarabilecek Mi?

Maraşlı dizisinin 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mahur, ailesinden birinin kendisini öldürmek istediğine önce inanmıyor. Ama yine de içine bir kurt düşüyor. Annesinin ölmeden önce kendisine çektiği videoların birinde ona çok önemli bir şey söyleyeceğini ama söyleyemediğini görüyor. O sırada videoda, İlhan abisi gelip annesinin konuşmasına engel oluyor. Annesi, o sırada sadece dudağını oynatarak Mahur’a bir şey söylemeye çalışıyor.

MARAŞLI 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Videoyu defalarca izleyen Mahur, annesinin ne demek istediğini anlayamıyor. Hemen Celal’i arayıp buluşuyor. Ona inanmadığını söylüyor. Celal, eve gidip günlük kaydını yapıyor. Televizyondan Savaş’ın savcıyı öldürmek suçuyla tutuklandığını ancak delil yetersizliği nedeniyle serbest kaldığını öğreniyor.

Hemen Mahur’un evine gidip onun kendisiyle gelmek zorunda olduğunu söylüyor. Mahur, onunla gelmek istemeyince onu zorla bir dağ evine götürüyor. Gözlerini açan Mahur, oradan kaçmak istiyor. Ancak yapamıyor. Mahur, Celal’in arabada bir telefonu olduğunu görüyor. O uyuduktan sonra gidip o telefondan babasını arayıp Karaçay diye bir yerde olduklarını söylüyor.

Aziz, oğullarıyla birlikte yola koyuluyor. Ozan da onlarla birlikte gidiyor. Aileden biri Savaş’a Mahur’un yerini söylüyor. Savaş, yolda onların önüne geçip ellerini kollarını bağlayıp aranın bagajını da ateşe veriyor. Sadece Ozan’ı yanına alıyor ve Mahur’un olduğu kulübenin önüne gidiyor.

Mahur, Celal’i kendisini kapattığı yerden kaçıp Ozan’ın yanına koşuyor. Babasının arabasının önüne gittiklerinde içinden Savaş çıkıyor. Celal, Savaş’ın adamlarını etkisiz hale getiriyor. Ama Mahur’u, Savaş’ın elinden kurtarabilecek mi?

Maraşlı 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Mahur’un İçine Kurt Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler