Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 81. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fekeli Fikret'ten Şüphelenmeye Başlıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 81. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fekeli Fikret’ten Şüphelenmeye Başlıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 81. yeni bölümüyle 28 ocak perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Müjgan, yerine başhekim olarak yerine başka birisinin atandığını öğrenir. Demir, yılın vergi rekortmeni olur ve yemekte annesine ait hisseleri Züleyha’ya devrettiğini açıklar. Behice, yeğenini ikna edip İstanbul’a gitmeye karar verir. Yılmaz’dan büyük bir miras kalacağını düşünen Behice, hayal kırıklığına uğrar. Ümit, Fikret’in hem sevgilisi hem de işbirlikçisi çıkar. Bir Zamanlar Çukurova 81. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fekeli, Fikret’ten şüphelenmeye başlıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Fekeli Fikret’ten Şüphelenmeye Başlıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 81. bölüm 1. fragmanında; Fikret ile Ümit, bir plan yapıyor. İkili sevgili olmalarına rağmen Ümit, Demir’in kalbini fethetmek, Fikret’te Müjgan’la birlikte olmak istiyor. Fekeli, Fikret’in halinden şüphelenip onun bir düşmanı mı olduğunu, ya da kime düşman olduğunu soruyor. Müjgan, Yılmaz’ın paralarının Züleyha’da olduğunu düşünüp ona paraları istemeye gidiyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 81. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1353793132274577411

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 80. BÖLÜ ÖZETİ!

Züleyha, Çukurova’nın hanım ağası olur. Ancak Sevda, onların ayrı odalarda yattığını fark edip önce Züleyha ile sonra Demir’le konuşur. İkisi de artık kağıt üzerinde evli kalacaklarını söyler. Müjgan, başhekim olarak asaletinin tasdik edileceğini düşünürken yerine başka birisinin atandığını öğrenir.

Ümit Kahraman, görevini devralmak için Müjgan’ın yanına gider. O isminden dolayı bir bey beklediği için yerine atanacak kişinin torpilli olacağından bahseder. Sonra onun Ümit Kahraman olduğunu öğrenince biraz bozulur. Behice, Yılmaz’dan yüklü bir miras kaldığını düşünerek İstanbul’a gitme hayalleri kurar. Müjgan’ı da buna zorlar.

Fekeli, Müjgan’a İstanbul’a gitmek isteyip istemediğini sorar. O da mecbur kalıp istediğini söyler. Fikret, Adnan Yaman’ın yıllar önce kendisini terk ettiği oğlu olduğu için Demir’den yaşayamadığı hayat için intikam almak ister. Behice ile Müjgan, Mersin’de lüks bir otele yerleşir.

Avukatı arayan Behice, Yılmaz’ın mal varlığını öğrenip kendilerine haber vermesini ister. Dört gün sonra avukat gelir ve Yılmaz’ın küçük konaktan başka hiçbir mal varlığının olmadığını açıklar. Behice, Fekeli’ye de restini çektiği için bundan sonra ne yapacağını düşünmeye başlar.

Ümit, Demir’le yolda karşılaşır ve ondan kendisine Adana’yı gezdirmesini ister. O da kabul eder. Başka bir zaman gezmek için anlaşırlar. Ümit, Fikret’in yanına gider. Daha önceden de tanıştıkları anlaşılan Ümit ile Fikret’in aynı intikam için işbirliği yapacağı anlaşılır. Aynı zamanda sevgili olan ikili, birlikte Demir’i bitirmek için planlar yapar.

Bir Zamanlar Çukurova 81. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ümit Fikret’in Sevgilisi Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler