Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Barış'ın Zeynep'e Olan Güveni...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Barış’ın Zeynep’e Olan Güveni Sarsılıyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 29. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep, Mehdi’nin davasına sanık avukat olarak giriyor. Mehdi’nin avukatı olduğunu ailesinden ve Barış’tan gizliyor. Sadece Savaş ona yardım ediyor. Özlem, Zeynep’in ailesini tanıdıktan sonra onun kardeşine uygun biri olmadığını düşünüyor. Barış’ın Zeynep’e olan güveni sarsılıyor. Onu gidip ceza evinin önünde bekliyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Barış’ın Zeynep’e Olan Güveni Sarsılıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 30. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Barış, Zeynep’i buluşacakları yerde bekliyor. Zeynep ise, Mehdi’yi savunmaya mahkemeye gidiyor. Mehdi ve ailesi, Zeynep’i avukat olarak mahkemede görünce çok mutlu oluyor. Hakim, Zeynep’in Mehdi’yi hem sokmasına hem de, savunmasını yapmasına çok şaşırıyor. Barış, Zeynep’e ulaşamayınca onun Mehdi’nin davasına girdiğini düşünüp adliyeye gidiyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 29. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Orada mubaşire Mehdi’nin avukatının kim olduğunu soruyor. Onun avukatının Hüseyin olduğunu öğrenince rahatlıyor. Sonra Zeynep’e ulaşıyor. Zeynep, Barış’a yalan söyleyip onların evine gittiğini, Emine’nin kendisini arayıp Savaş’ın kendisine ihtiyacı olduğunu söylüyor. Barış’ta hemen işini bırakıp eve dönüyor.

O sırada Zeynep, Emine ile Savaş’a Mehdi’yi savunduğunu ama bunu kimsenin bilmemesi gerektiğini söylüyor. Ayrıca Savaş’tan da Mehdi’nin masum olduğunu ispatlamak için yardım istiyor. Barış, artık Zeynep’e açılıyor ve onunla ciddi düşündüğünü ima ediyor. Özlem Amerika’dan dönüyor. Hemen kardeşlerine yeni bir ev bakmak için harekete geçiyor.

Barış, Zeynep’in ablasıyla tanışması için ona yardım etmesini istiyor. Özlem, Zeynep’le birlikte bir kaç ev bakıyor. Sonra Zeynep’i evine bırakıyor. Sakine, kızının yine zengin biriyle evlenip kendisinin dışlanacağını düşünüp Özlem’in kendilerini beğenmemesi için elinden geleni yapıyor.

Özlem, Zeynep’in birlikte yaşadıkları insanları görünce iyice kafası karışıyor. Eve gidip dayısına ve kardeşlerine o pırlantanın sahte çıktığını söylüyor. Zeynep’in, kardeşine uygun biri olmadığını söylüyor. Zeynep, Emine, Savaş’ın birlikte yemeğe çıktıklarını öğrenip yanlarına gidiyor. Emine’nin Zeynep’e gizlice bir dosya verdiğini görüyor.

Zeynep, yine Barış’a yalan söyleyip Kibrit’i keman kursuna götüreceğini söyleyip Mehdi’nin yanına gidiyor. Onun ceza evine gittiğini tahmin eden Barış, orada Zeynep’i beklemeye başlıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 29. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Barış’tan Mehdi’nin Avukatı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler