Ana SayfaDizilerArıza 20. Bölüm Ön İzleme Yayında! Ali Rıza Halide'ye Birlikte Uzaklara Gitmeyi...

İlgili Postlar

Arıza 20. Bölüm Ön İzleme Yayında! Ali Rıza Halide’ye Birlikte Uzaklara Gitmeyi Teklif Ediyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Arıza, 20. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Burak, babasının cenazesini omzunda eve getirir. Melek, Mithat’tan Murat’ın kendileriyle iş birliği yaptığını öğrenir. Ali Rıza, İhtiyar’ın adamı Safir’in eline düşer. Halide, götürüldüğü yerde sorguya çekilir. Safir, Ali Rıza’dan bildiği her şeyi anlatmasını ister. Gerçekleri anlatması için onu, Halide’yle tehdit eder. Arıza 20. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Ali Rıza, Halide’ye birlikte uzaklara gitmeyi teklif ediyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Halide’ye Birlikte Uzaklara Gitmeyi Teklif Ediyor!

Arıza 20. bölüm ön izlemesinde; Ali Rıza, Halide’ye hemen yarın uzaklara gitmek istediğini söyleyip, onun kendisiyle gelip gelmeyeceğini soruyor. Halide’de babasına sorması gerektiğini söylüyor. Bakalım, Ali Rıza ile Halide gerçekten istedikleri gibi bir hayata kavuşabilecekler mi?

İşte Arıza 20. bölüm ön izlemesi…

ARIZA 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Murat, babasıyla kardeşinin yeni planlarını anlar. Aileyi temsil ettiği için Haşmet’le ve Ali Rıza ile bir işbirliği yapar. Fuat, Haşmet’in eline düşer. Haşmet, Fuat’ı alıp ona neden ailesini öldürdüğünü bu emri kimin verdiğini öğrenmeye çalışır. Burak ise, kardeşi tarafından büyük bir ihanete uğradığını düşünür.

Derya, kaçıp Burak’ın yanına gider. Tüm olanları anlayan Burak, Derya’yla ailesini babasını vermeleri karşılığında tehdit eder. Ali Rıza, çatışmada bir kaç yerinden yaralanır. Ailesi durumu öğrendikten sonra Ali Rıza için endişe eder. Haşmet, Fuat’ı aldığı yerde onu sorguya çeker.

Ona, neden ailesini katlettiğini bu emir kimin verdiğini sorar. Fuat ise, ona o cevabı vermez. Oğullarının kendisini sattığını duyunca yine o sırrı Haşmet’e vermez. Muzaffer, Ali Rıza’yı evden aldırır ve onu yaptığı kayıtlı tüm suçlarla tehdit edip Fuat’ı ister. Daha sonra yine, eve birileri gelip Halide’yi alıp götürür.

Derya, kaçıp kendisini Burak’ın kaçırdığını düşünmüş gibi ailesini tehdit ettirir. Burak, Mithat’dan babasını vermezse kızlarını öldüreceği üzerinden tehdit eder. Melek, Burak’ın böyle bir tehdidi yapamayacağına inanmayıp ona istediği şeyi vermez.

Fuat’ı ele geçiren Ali Rıza, onu bir uçurumun kenarına götürür. Burak’a da, babasının cenazesini alması için konum atar. Burak, o konuma gider ve babasının sağ olduğunu geriden görür. O sırada birileri gelip Fuat’ı kurtarmaya çalışır.

O anları gören Burak, çok rahatlar. Ancak Ali Rıza, arkasından gelenleri umursamayıp Fuat’ın üstüne kurşun yağdırır. Fuat, orada ölür. Arkasından gelen insanlar ise Ali Rıza’yı vurur. Ali Rıza. kanlar içinde yere düşer.

Arıza 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza’nın Korktuğu Başına Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler