Ana SayfaDizilerMaraşlı 4. Bölüm Ön İzleme Yayında! Mahur'dan Celal'e İtiraf Geliyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 4. Bölüm Ön İzleme Yayında! Mahur’dan Celal’e İtiraf Geliyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Maraşlı, 4. yeni bölümüyle 1 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mahur, başına gelenlerden sonra Celal’in haklı olduğunu ve ondan başka güvenecek kimsesi olmadığını anlar. Celal, birinin büyük bir oyun oynadığını anlar ve nedenini bulmaya çalışır. Necati, evlat olmadığını babalarının kurbanı olduğunu söyler. Savaş’ı Mahur’a, babasının eski ortağı Ömer’in nasıl öldüğünü sormasını ister. Mahur, Ömer’in ölümünü araştırmaya başlar. Maraşlı 4. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Mahur’dan Celal’e itiraf geliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mahur’dan Celal’e İtiraf Geliyor!

Maraşlı 4. bölüm ön izlemesinde; Mahur, Celal’i ilk gördüğünde hiç hoşlanmadığını, onun çok kaba ve görgüsüz bir adam olduğunu düşündüğünü söylüyor. Celal, şimdi neyin değiştiğini soruyor. O da, hiçbir şeyin değişmediğini ancak etrafında güvenebileceği insan olmadığını söylüyor. Celal, onun yaşadığı şeylerin aynılarını kendisininde yaşadığını itiraf ediyor.

İşte Maraşlı 4. bölüm ön izlemesi…

https://twitter.com/i/status/1355445663413268487

MARAŞLI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahur, ailesinden birinin kendisini öldürmek istediğine önce inanmaz. Ama yine de içine bir kurt düşer. Annesinin ölmeden önce kendisine çektiği videoların birinde ona çok önemli bir şey söyleyeceğini ama söyleyemediğini görür. O sırada videoda, İlhan abisi gelip annesinin konuşmasına engel olur. Annesi, o sırada sadece dudağını oynatarak Mahur’a bir şey söylemeye çalışır.

Videoyu defalarca izleyen Mahur, annesinin ne demek istediğini anlayamaz. Hemen Celal’i arayıp buluşur. Ona inanmadığını söyler. Celal, eve gidip günlük kaydını yapar. Televizyondan Savaş’ın savcıyı öldürmek suçuyla tutuklandığını ancak delil yetersizliği nedeniyle serbest kaldığını öğrenir.

Hemen Mahur’un evine gidip onun kendisiyle gelmek zorunda olduğunu söyler. Mahur, onunla gelmek istemeyince onu zorla bir dağ evine götürür. Gözlerini açan Mahur, oradan kaçmak ister. Ancak yapamaz. Mahur, Celal’in arabada bir telefonu olduğunu görür. O uyuduktan sonra gidip o telefondan babasını arayıp Karaçay diye bir yerde olduklarını söyler.

Aziz, oğullarıyla birlikte yola koyulur. Ozan da onlarla birlikte gider. Aileden biri Savaş’a Mahur’un yerini söyler. Savaş, yolda onların önüne geçip ellerini kollarını bağlayıp aranın bagajını da ateşe verir. Sadece Ozan’ı yanına alır ve Mahur’un olduğu kulübenin önüne gider.

Mahur, Celal’i kendisini kapattığı yerden kaçıp Ozan’ın yanına koşar. Babasının arabasının önüne gittiklerinde içinden Savaş çıkar. Celal, Savaş’ın adamlarını etkisiz hale getirir. Ama Mahur’u, Savaş’ın elinden kurtarabilecek mi?

Maraşlı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mahur’un Celal’den Başka Güvenecek Kimsesi Kalmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler