Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 82. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Züleyha'yı Ümit'le Aldatıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 82. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Züleyha’yı Ümit’le Aldatıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 82. yeni bölümüyle 4 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Demir, Ümit’in ev aradığını öğrenip onu, Sevda hanıma aldığı konağa yerleştirir. Demir, artık Züleyha’yla hiç ilgilenmez ve eve her akşam geç gelmeye başlar. Fikret, Adnan Yaman’ın annesine yazdığı mektubu gizlice Demir’in masasına koyar. Mektubu okuyan Züleyha, Demir’in bir kardeşi olduğunu öğrenir. Bir Zamanlar Çukurova 82. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Demir, Züleyha’yı Ümit’le aldatıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Demir Züleyha’yı Ümit’le Aldatıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 82. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, bulduğu mektubu Demir’e gösteriyor. Bir taraftan da çocukla kadının kim olduğunu merak etmeye başlıyor. Fekeli, Fikret’e kendisinden sakladığı gerçeğin ne olduğunu soruyor. Ümit, Demir’e karşı ilk adımı atıyor ve ona sarılıp onu gördüğü andan beri bu anı hayal ettiğini söylüyor. Fikret’te, Müjgan’a karşı duygularının olduğunu açıkça ifade ediyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 82. bölüm 1. fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1355496260569071622

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 81. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, toplu nikah töreni için hazırlık yapar. Sevda, birileri konuşurken Yamanların arazilerini ekip biçtiklerini duyar ve Züleyha’ya haber verir. Züleyha, tarlaları ekenleri suç üstü yakalayıp araziden kovar. Adamlar Züleyha’yı pek umursamazlar. O sırada Sevda, tüfeği eline alıp onları bir güzel araziden kovar.

Behice, Yılmaz’dan hiçbir miras kalmadığını öğrenince sinir krizleri geçirir. Müjgan, Fekeli’yi arayamadığı için Fikret’i arar. Fikret, Fekeli’ye durumu anlatıp onu ikna eder. Fekeli, kaldıkları otele gidip Müjgan’la konuşur ve onları eve getirir. Onu, torununun hatırı için affettiğini söyler.

Behice, eve döner. Ama evde eski hükmü kalmaz. Müjgan, Yılmaz’ın ölmeden önce 30 milyon liralık arazisini Hünkar’a sattığını öğrenip o paranın Züleyha’da olduğunu düşünüp konuşmaya onun yanına gider. Onu suçlar gibi konuşunca Züleyha, onu çiftlikten kovar. Daha sonra Fekeli, Züleyha ile konuşmaya gider.

Züleyha, Yılmaz’ın parası olduğunu ancak nerede olduğunu bilmediğini söyler ve o paradan Adnan için hiçbir hak istemediğini de söyler. Fikret’in, Adnan Yaman’ın mezarını kırarken gören kişi Fekeli’nin yanına gidip ona gördüklerini anlatır. Fekeli, Fikret’le yüzleşip ölmüş bir adamdan ne istediğini sorar.

Fikret, Adnan Yaman’ın Hünkar’ı onun elinden aldığını ve kötü biri olduğunu söyleyip lafı geçiştirir. Demir, akşamları eve geç gelmeye başlar. Züleyha, bu durumdan rahatsız olsa da ona bir şey söyleyemez. Demir, Züleyha’dan kendisi yerine toplantıya girmesini ister.

Züleyha, şirkete gider ve Demir’in masasında Fikret’in gizlice bıraktığı mektubu bulur. Açıp okur ve Demir’in bir kardeşi olduğunu öğrenir.

Bir Zamanlar Çukurova 82. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Demir’in Bir Kardeşi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler