Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Naci'yle Dışarı Çıkmayı Kabul...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Naci’yle Dışarı Çıkmayı Kabul Ediyor!

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 20. yeni bölümüyle 2 şübat salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Han, İnci’nin boşanma evrakını gördükten sonra kendisini kaybeder. Şirkete gittiğinde İnci’nin kendisiyle dalga geçen hayalini görür. Han, İnci’nin yerini öğrenip onun yanına gider ve boşanmayı kabul eder. İnci, avukata gittiğinde Han’ın ondan önce gelip boşanma protokolünü imzaladığını öğrenince fikri değişir ve boşanmaktan vazgeçer. Masumlar Apartmanı 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye, Naci’yle dışarı çıkmayı kabul ediyor.

Salı Dizileri 2020

Safiye Naci’yle Dışarı Çıkmayı Kabul Ediyor!

Masumlar Apartmanı 20. bölüm 1. fragmanında; Safiye, İnci’ye evde iş yapmak için bir kıyafet giydiriyor. İnci, giydiği kıyafetle kendisini robot gibi hissediyor. Safiye, İnci’ye evin kurallarını anlatıyor. Öncelikle nasıl çamaşır yıkayacağını anlatıyor. Naci, Safiye’ye çok güzel bir görsel sürpriz hazırlıyor. Safiye, Naci’nin yanına gidip onunla dışarı çıkmayı kabul ettiğini söylüyor.

İşte Masumlar Apartmanı 20. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 19. BÖLÜM ÖZETİ!

İnci, Esra ile birlikte gözlerden uzak bir yere gider. Han, İnci’nin boşanmak istediğini duyduğu andan itibaren büyük bir çöküntü yaşar. Sabaha kadar çöp karıştırıp, mankene İnci’nin giydiği kıyafetlerden giydirip onun dizine yatıp ağlar. Şirkete gittiğinde de garip hareketler sergiler.

Esat, Han’ın durumundan endişelenmeye başlar. Safiye, kardeşinin halini görünce İnci’den ayrıldığına sevinmez. Han’ı, hepten kaybedeceklerini düşünmeye başlar. Neriman, Ege’ye abisinin durumunu anlatıp ablasının yerini sorar. Oda, vermek zorunda kalır. Han, İnci’nin yanına gider.

Memduh bey, İnci’nin kararına çok memnun olur ve onunla gurur duyduğunu söyler. Han’ın geldiğini görünce onun gitmesini söyler. Ancak İnci, onunla konuşur. İnci, Han’a o evde yaşamak istemediğini hiçbir çocuğun sevgisiz büyümeyeceği bir evde yaşamak istediğini söyler.

Han ise, mecburiyetlerini anlatıp arkasını dönüp gider. Ertesi gün avukata gidip boşanma protokolünü imzalar. Naci, son kez kızıyla bir gün geçirir. Onunla gezip fotoğraflar çekinir. Ona, her doğum gününde okuyacağı mektuplar yazar. Gülru, kızını almaya geldiğinde de bir daha onu getirmemesini babasını hep böyle hatırlamasını istediğini söyler.

Naci, Safiye’ye tenekeden bir yüzük alıp zarfın içine koyup onun kapısına bırakır. Safiye, artık annesinin hayalini görmez ve çöp daireye çıkıp onu arar. İnci, avukatın yanına gittiğinde Han’ın ondan önce gelip protokolü imzaladığını öğrenince fikri değişir. Han’ı, tamda tahmin ettiği yerde bulur.

İnci, Han’ı bir daha terk etmemek üzere söz verir. Onunla birlikte eve gider. Safiye, elinde evin kurallarını yazan bir kağıtla bekler. İnci, eve girdiğinde her yerin naylonlarla kaplı olduğunu görür. Safiye, arkadan annesinin alkışlarını duymaya başlar.

Masumlar Apartmanı 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İnci Boşanmaktan Son Anda Vazgeçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler