Ana SayfaDizilerBaraj 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Bahar'ın Mert'e DNA Testi Yaptırdığını...

İlgili Postlar

Baraj 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazım Bahar’ın Mert’e DNA Testi Yaptırdığını Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj, 25. yeni bölümüyle 2 şubat salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nazım, Nehir’in yanına gidip, sırf Tarık’tan nefret ettiği için onunla evlenme kararı aldığını söyler. Mert, babasının öldüğünü halası ve babaannesi konuşurken duyar. Bahar’ın eline Mert’in ultrasyon görüntüsü geçer. İçine kurt düşer ve DNA testi yaptırır. Nehir, Bahar’ın tehdidine boyun eğmez ve Nazım’a gerçeği anlatır. Nazım, Mert’in babası olduğunu duyunca şok olur. Baraj 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nazım, Bahar’ın Mert’e DNA testi yaptırdığını öğreniyor.

Salı Dizileri 2020

Nazım Bahar’ın Mert’e DNA Testi Yaptırdığını Öğreniyor!

Baraj 25. bölüm 1. fragmanında; Nazım, Nehir’in söylediklerine inanmıyor. Bahar, onu destekleyip Nehir’in söylediklerinin doğru olmayabileceğini onun saçmaladığını söylüyor. Nazım, Bahar’ı takip edip onu, elindeki DNA testi sonucuyla birlikte görüyor.

İşte Baraj 25. bölüm 1. fragmanı…

BARAJ 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Bahar, Nazım ile Nehir arasında yeniden başlayan bir ilişki olabileceğini düşünmeye başlar. Onun Tarık’la evleneceğini duyunca biraz rahatlar. Ama Nazım’ın tavırlarından onun hala Nehir’i sevdiğini anlar. Nazım, Nehir’in peşine adamını takar ve söylediklerinin gerçek olup olmadığını öğrenmek ister.

Nehir ile Tarık, evlenmek için belediyeden nikah günü alır. Bu arada Zahra, gazeteden Tarık’ın boşandığını öğrenir ve sinir krizleri geçirir. Tarık’a, mesaj yazıp bir saat içinde yanına gelmezse elindeki videoyu polise vereceğini yazıp onu tehdit eder. Nehir’i eve bırakıp Zahra’nın yanına gidip ona, Fulya’dan boşanmak için ondan hiçbir şey almadığını ve bir de üzerine borçlandığını anlatır.

Zahra, bankada biriktirdiği 500 bine yakın parayı çekip Tarık’a verir. Kirasının ödenmediğini de öğrenip bir iş bulması gerektiğini anlar. Tarık ise, onu peş parasız bırakıp kendisini bırakması için tüm şartları zorlar. Bahar ile Tülay, aralarında konuşurken Mert babasının öldüğünü öğrenir.

Nehir, hemen Mert’i doktora götürür. Bahar, Mert’e babasının fotoğraflarını gösterirken onun ultrasyon görüntüsü eline geçer. Görüntünün tarihini görünce Mert’in Nazım’dan olabileceğini düşünür ve hemen DNA testi yaptırır. Kendi saç teli ile Mert’in saç teli arasında yapılan test negatif çıkar.

Bahar, tesin sonucunu alıp Bahar’ın karşısına çıkar ve onu abisini kandırmakla suçlar. O da, abisinin bunu bildiğini söyler. Bahar, Mert’in babasının başkası olabileceğini ima edince Nehir, onun kolundan tutup Nazım’ın karşısına çıkar ve bunu başkasından duymamasını söyleyip Mert’in babasının o olduğunu söyler.

 Baraj 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazım Mert’in Babası Olduğunu Duyunca Şok…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler