Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 22. Bölüm Ön İzleme Yayında! Yamaç Efsun İçin Annesiyle...

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 22. Bölüm Ön İzleme Yayında! Yamaç Efsun İçin Annesiyle Karşı Karşıya Geliyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 22. yeni bölümüyle 1 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Akın, eski sağlığına kavuşur. Gerçekleri öğrenen Sultan, Efsun’u evden kovar. Efsun, Çağatay’ın eline düşer. Kulkan, abisinin yerini Koçovalılara söyler. Çağatay, yaptıklarının bedelini canıyla öder. Çukur 4. sezon 22. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Yamaç, Efsun için annesiyle karşı karşıya geliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Efsun İçin Annesiyle Karşı Karşıya Geliyor!

Çukur 4. sezon 22. bölüm ön izlemesinde; Yamaç, annesine Efsun’un ailesi ve çocuğunun annesi olduğunu söylüyor. Sultan, onun elinde İdris Koçovalı’nın kanı olduğunu söyleyince Yamaç, babasının katilinin kendisi olduğunu, onun kendisi için ailesini yok ettiğini söylüyor ve annesine restini çekiyor.

İşte Çukur 4. sezon 22. bölüm ön izlemesi….

 

ÇUKUR 4. SEZON 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Akın, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Yamaç, Akın’ın durumunun iyiye gittiğini öğrendikten sonra hemen Yasmin’i alıp Aliço’yu kurtarmak için onun yanına gider. Aliço, kurtulduktan sonra Yamaç, Emmi’nin de altında bomba olduğunu öğrenir. Yasmin, Emmi’nin altındaki bombayı çıkaramadan bayılır.

Aliço, Yasmin’in bıraktığı yerden devam edip Emmi’yi kurtarır. Vartolu’yu ölmek üzereyken amcası kurtarır. Mahallede bir kaç tane daha bomba patlar ve yaralılar hastaneye kaldırılır. Sultan, Cumai’yi karısıyla konuşurken duyar ve Efsun’un elinden İdris’in kanının olduğunu öğrenir.

Hemen Efsun’u yaka paça dışarı atar. Pusuda bekleyen Kulkan, onu alıp abisine götürür. Çağatay, Efsun’un yanında olamayacağını anlayınca Kulkan’dan onu cehennemine göndermesini ister. Yamaç, Selen’in kendilerine yükledikleri uygulamadan Çağatay’ın saklandığı evi bulur.

Cumali’yle birlikte kapıdaki güvenliklerin işini bitirip Çağatay’ın odasına kadar ulaşırlar. O sırada Kulkan, abisini ayarladığı yere gönderir ve kendisinden haber gelmeden oradan çıkmamasını söyler. Çağatay’ı gönderdikten sonra Kulkan, abisinin yerini onlara verir ve öldürmelerini ister. Karşılığında isteyeceği şeyi ise daha sonra konuşacaklarını söyler.

Yinede Yamaç, gitmeden Kulkan’ın bacağına bir el ateş edip bunu Veysi için yapmak zorunda olduğunu söyler. Cumali ile Yamaç, Çağatay’ı bulunduğu yerde kıskıvrak yakalayıp ona bir ölüm tuzağı kurarlar. Akın, babasının intikamını almak için oraya gelir. Cumali, doğmamış bebeğini öldürdüğü için onun ölümünü zevkle izlemek ister.

Çağatay’ın elleri ve kolları bağlı tavana asılır. Yamaç, ipin ucuna bir mum yerleştirir. İp yanınca Çağatay, altında mayın olan düzeneğin üzerine düşecek şekilde düzenlenir. Çağatay, ölmeden önce onlara Rusça bir şeyler söyler. Onlar Çağatay’ın ne konuştuğunu anlamaz. Ama Çağatay, büyünün artık onun olmadığını, büyünün gittiğini söyler.

Çukur 4. Sezon 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çağatay Yaptıklarının Bedelini Canıyla…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler