Ana SayfaDizilerSon Yaz 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Soner Akyüz'ü Latif'i Öldürmesi İçin...

İlgili Postlar

Son Yaz 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Soner Akyüz’ü Latif’i Öldürmesi İçin Zorluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi, 6. yeni bölümüyle 5 şubat cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Akyüz, Selim’in yerini Soner’e ispiyonlar. Ancak, onlar Latif’i bulamaz. Yağmur, babasının Fatih’i tehdit ederek annesiyle çalışmamasını istediğini öğrenir. Canan’da sonradan öğrenir. Selim, Canan’ın güvenini kaybeder. Son Yaz 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Soner, Akyüz’ü Latif’i öldürmesi için zorluyor.

Cuma Dizileri 2020

Soner Akyüz’ü Latif’i Öldürmesi İçin Zorluyor!

Son Yaz 6. Bölüm 1. Fragmanında; Canan, Selim’in Fatih’le kendisiyle çalışmasını istemediği için konuştuğunu öğrendikten sonra ikilinin araları bozuluyor. Selim, Fatih’i bulup ondan bunun hesabını soruyor. Fatih, Selim’e böyle devam ederse savcılığının yanacağını söylüyor. Soner, Akyüz’e kendilerine olan sadakatini ispatlaması için ondan Latif’i öldürmesini istiyor.

İşte Son Yaz 6. bölüm 1. fragmanı….

SON YAZ 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Akyüz, Ahmet’den öğrendiklerinden sonra sinir krizleri geçirir. Selim’e, annesini tanıyıp tanımadığını sorar. Akgün’ün yemek yemeyip garip haller sergilemesinden sonra Selim, ona ne olduğunu anlamaz. Yağmur, yüzde yüz bursla hukuk fakültesini kazanır. Ailesi bu olayı kutlar.

Akgün, Selim’in sakladığı Latif’in yerini Soner’in telefonundan Halil’e söyler ve bundan sonra savcının her adımını ona söyleyeceğine söz verir. Latif’i yerinde bulamayan Soner, Akyüz’ü arayıp adamın yerinde olmadığını söyler. O da duyduklarını söylediğini deyip telefonu kapatır.

Naz, üniversiteyi kazandığı için Eray’ı arayıp onunla bir yerlerde eğlenmek ister. Onun mesajlaştığını gören Soner, onun yerine eğlence mekanına Naz’la buluşmaya gider. Orada, Akyüz onun yaptığını görüp kavga çıkarır. Bir çok kız Akyüz’e hayran olurken Yağmur, onu kıskanır.

Fatih, eve gelip Yağmur’u tebrik etmek için hediye bırakır. Yağmur, sonradan Fatih’den öğrenip babasının tüm o, ofis tutma olaylarını ayarladığını anlar. Canan, yolda Akyüz’e denk gelir ve onu yanında götürdüğünü Selim’e haber verir. Arkalarından takip edildiklerini öğrenince polisler önleri keser.

Akyüz, polislerin önlerin kesmesinden sonra Canan’a, Selim’in savcı arkadaşının oğlu olduğunu söyler. Canan, Akyüz’ü bir savcının oğlu ve Selim’in de onu korumak zorunda olduğunu zanneder. Fatih, Yağmur’a annesiyle çalışmasını babasının engellediğini söyler. Canan’da durumu öğrenince Selim’e olan güveni iyice biter.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler