Ana SayfaDizilerSon Yaz 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selim Canan'ın Güvenini Kaybediyor!

İlgili Postlar

Son Yaz 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Selim Canan’ın Güvenini Kaybediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi, 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akyüz, Selim’in yerini Soner’e ispiyonluyor. Ancak, onlar Latif’i bulamıyor. Yağmur, babasının Fatih’i tehdit ederek annesiyle çalışmamasını istediğini öğreniyor. Canan’da sonradan öğreniyor. Selim, Canan’ın güvenini kaybediyor.

Cuma Dizileri 2020

Selim Canan’ın Güvenini Kaybediyor!

Son Yaz 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Akyüz, Ahmet’den öğrendiklerinden sonra sinir krizleri geçiriyor. Selim’e, annesini tanıyıp tanımadığını soruyor. Akgün’ün yemek yemeyip garip haller sergilemesinden sonra Selim, ona ne olduğunu anlamıyor. Yağmur, yüzde yüz bursla hukuk fakültesini kazanıyor. Ailesi bu olayı kutluyor.

SON YAZ 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Akgün, Selim’in sakladığı Latif’in yerini Soner’in telefonundan Halil’e söylüyor ve bundan sonra savcının her adımını ona söyleyeceğine söz veriyor. Latif’i yerinde bulamayan Soner, Akyüz’ü arayıp adamın yerinde olmadığını söylüyor. O da duyduklarını söylediğini deyip telefonu kapatıyor.

Naz, üniversiteyi kazandığı için Eray’ı arayıp onunla bir yerlerde eğlenmek istiyor. Onun mesajlaştığını gören Soner, onun yerine eğlence mekanına Naz’la buluşmaya gidiyor. Orada, Akyüz onun yaptığını görüp kavga çıkarıyor. Bir çok kız Akyüz’e hayran olurken Yağmur, onu kıskanıyor.

Fatih, eve gelip Yağmur’u tebrik etmek için hediye bırakıyor. Yağmur, sonradan Fatih’den öğrenip babasının tüm o, ofis tutma olaylarını ayarladığını anlıyor. Canan, yolda Akyüz’e denk geliyor ve onu yanında götürdüğünü Selim’e haber veriyor. Arkalarından takip edildiklerini öğrenince polisler önleri kesiyor.

Akyüz, polislerin önlerin kesmesinden sonra Canan’a, Selim’in savcı arkadaşının oğlu olduğunu söylüyor. Canan, Akyüz’ü bir savcının oğlu ve Selim’in de onu korumak zorunda olduğunu anlıyor.

Selim, operasyona yanında götürdüğü kızının yanında rezil oluyor. Operasyon boşa çıkınca Selim, Canan’la konuşurken yakınlaşıyor. Yağmur, Akgün ile Gökçe’yi yan yana görüyor ve onu çok kıskanıyor. Daha sonra onların yanına gidip Gökçe’ye eve dönmesini istiyor.

Yağmur, Akgün’e aşık olduğunu ifade ediyor. Ancak, onun sözlerinden sonra onu tokatlayıp ret ediyor. Canan, Fatih’le çalışmasına Selim’in engel olduğunu öğreniyor ve onu tamda af edecekken onu terk ediyor.

 Son Yaz 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akgün Yağmur’u Kıskandırmayı Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler