Ana SayfaDizilerSurvivor Emin Neden Diskalifiye Oldu?

İlgili Postlar

Survivor Emin Neden Diskalifiye Oldu?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2021 yarışmacısı Emin Günenç yarışmadan diskalifiye oldu. Survivor Emin neden diskalifiye oldu? Emin Günenç sakatlık mı yaşadı? Emin Günenç’in durumu nasıl? İşte merak edilen tüm detaylar;

Neler Oldu?

Survivor yeni bölümde Gönüllüler takımı büyük bir şok yaşadı. Doktor Metin Kuş, Survivor Emin hakkındaki raporun sonucunu açıkladı. Gönüllüler takımını gözyaşları içinde bırakan olayda Doktor Metin Kuş, yapılan incelemeler sonrasında Survivor 2021’e devam edemeyeceğini söyledi. Gelen son rapora göre Emin’in dizinde bir kırık tespit ettiklerini açıkladı.

Survivor Emin Neden Diskalifiye Oldu?

Emin‘in acı hissetmediğini söylemesine karşın Doktor Metin Kuş, bazı kırıkların acı vermeyeceğini fakat ilerisinde daha büyük sıkıntılar yaratacağını söyledi. Hayal kırıklığı yaşayan Emin, Survivor’da kalmak için çok ısrar etti. Fakat Doktor Metin Kuş, uzman olan doktor arkadaşları ile yaptıkları incelemeler sonrasında bu kararı aldığını açıkladı. Emin sakatlığı yüzünden adaya veda etmek zorunda kaldı.

Emin Günenç Kimdir?

Survivor ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı da, Emin’in yaşadığı sakatlığın teknik bir konu olması nedeniyle Doktor Metin Kuş tarafından bu açıklamanın yarışmacıya yapıldığını söyledi. Emin’in dizini zorlaması durumunda ömür boyu sakat kalabileceğini ifade eden Ilıcalı “Emin’in sakatlığı tahminimizin çok üstünde bir sakatlık. Doktorumuz Emin’e ve gönüllülere devam edemeyeceğini açıkladı. Survivor’da sakatlıklarla çok boğuştuk ama çok ciddi toleranslarımız da var. Bir yarışmacıyı sakatlığı nedeniyle 3-4 haftaya kadar bekleyebiliyoruz. Ancak Emin’in durumu çok farklı. Sağ dizinde plato kırığı var bu çok ciddi bir kırık. Doktorumuzun anlattığına göre bu kırık ilerledikçe büyür ve ömür boyu sakat kalabilir. Bunun iyileşmesi minimum 1 ay ama uzun süre sporla bir alakası olamayacak” dedi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler