Ana SayfaDizilerAkıncı’nın Fatih’inden Yüreklendiren Konuşma...

İlgili Postlar

Akıncı’nın Fatih’inden Yüreklendiren Konuşma…

NTC Medya’nın yapımcılığında, son dönemlerin en popüler dizilerinden biri olan atv ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisi, aksiyon sahnelerinin yanı sıra duygu yüklü sahneleriyle de konuşulmaya devam ediyor. Şükrü Özyıldız’ın canlandırdığı Fatih karakterinin yardımcı koç olarak öğrencilerinden oluşan basketbol takımına yaptığı motivasyon konuşması anlamlı içeriğiyle oldukça dikkat çekti. İşte Detaylar…

Akıncı ’nın Motosiklet Tasarımı Modifiye Merakını Arttırdı

Akıncı’nın Fatih’inden Yüreklendiren Konuşma…

Akıncı dizisi, ekranlarda yayınlanan 5. bölümüyle maceraya devam etti. Bir yandan Akıncı olarak şehrini koruyan Fatih’in, diğer yandan tarih öğretmeni olarak görev yaptığı lisede gençlerle olan diyalogları takdir toplayan sahnelere imza atmaya devam ediyor.

Akıncı için Şükrü Özyıldız Böyle Hazırlandı

“Eğer Tek Başınaysan Kırılırsın”

Bu diyaloglardan biri de Cuma akşamı yayınlanan Akıncı’nın beşinci bölümünde, Fatih’in yardımcı koç olarak öğrencilerinden oluşan basketbol takımına hitaben yaptığı konuşma oldu. Aralarında kardeşinin de olduğu basketbol takımına saha kenarında motivasyon konuşması
yapan Fatih, “Hepiniz kaybetmekten korkuyorsunuz, o yüzden kaybediyorsunuz. Eğer tek başınaysan kırılırsın. Ancak bir bütünsen o zaman karşındaki ne olursa olsun, onu yıkar geçersin. Tek bir vücut olacaksınız, birbirinizi duyacak, hissedeceksiniz. Takım olacaksınız.” sözleriyle takımını yüreklendiren Fatih, maç sonunda takımın da kazanmasını sağladı.

Sosyal Medyada Olay Oldu…

Genç oyunucu Şükrü Özyıldız’ın başarılı oyunculuk performansı sergilediği işte bu sahne sosyal medyada da beğenilerek birçok kişi tarafından paylaşıldı.

Şükrü Özyıldız Kimdir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler