Ana SayfaDizilerAkıncı ’nın Motosiklet Tasarımı Modifiye Merakını Arttırdı

İlgili Postlar

Akıncı ’nın Motosiklet Tasarımı Modifiye Merakını Arttırdı

Türk televizyonlarında kendi türünün ilk örneği olarak dikkati çeken Akıncı dizisi, özel tasarım motosikleti ile ekranda daha önce görülmemiş bir tasarımı seyirciyle buluşturdu. Akıncı’nın modifiye edilerek tasarlanan motosikleti, gençler arasında da modifiye merakını ortaya çıkardı.

Şükrü Özyıldız Kimdir

Modifiye Merakı Arttı

Dizide Şükrü Özyıldız’ın canlandırdığı Akıncı karakteri tüm operasyonlar da özel tasarım kostüm, maske ve motosikletini kullanıyor. Akıncı’nın motosikletinin ardında ise yine özenli bir çalışma yatıyor. Orijinal olan motosikletin tüm aksamı ve görüntüsü modifiye edilerek, Akıncı’nın ulaşım aracı haline getirildi. Tasarımında yönetmen Veli Çelik’in de imzasının olduğu motosiklet, dünyanın ilk patentli ışık yayan kaplama sistemi ile kaplanıp boyandı. Dizide dikkat çeken motosiklet, genç izleyici kitlesi tarafından da çok beğeniliyor.

akinci

Hazırlık Süreci Aylar Sürdü

Türkiye’nin kahramanı Akıncı, her hafta yeni maceralar ve aksiyon dolu sahnelerle atv ekranında izleyiciyle buluşuyor. Dizinin başrolünü canlandıran, Fatih ve Akıncı olmak üzere iki karaktere hayat veren Şükrü Özyıldız’ın bu rolünün perde arkasında büyük bir hazırlık süreci yer alıyor.

Mental hazırlıkların yanı sıra fiziksel olarak da Akıncı’ya hazırlanan Şükrü Özyıldız’ın çalışmaları eş zamanlı olarak fitness ve silah eğitimleri ile başladı. Nisan 2020’de başlayan eğitim sürecinde her hafta düzenli olarak poligon çalışması yapan ünlü oyuncu silahlarını da ustalıkla kullanan bir seviyeye gelerek kamera karşısına geçti. Dizide hem Akıncı hem de Fatih karakteriyle motosiklet kullanan Şükrü Özyıldız, dizi başlamadan önce motosiklet eğitimi ve ehliyeti aldı.

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin başrolde oynadığı Akıncı dizisi özel tasarımları ve çekim teknikleriyle de adından oldukça söz ettiriyor.

Akıncı 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akıncı Nesrin’in Hayatını ikinci Kez Kurtarıyor!

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, atv ekranlarında yayınlanan Akıncı, cuma akşamları saat 20.00’da izleyiciyle buluşuyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler