Ana SayfaDizilerAlev Alev 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Rüya Babasının Hain Olduğunu Anlayacak...

İlgili Postlar

Alev Alev 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Rüya Babasının Hain Olduğunu Anlayacak Mı?

Show Tv’nin gözde dizilerinden Alev Alev, 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cemre, Çelebi’den bir an evvel boşanmak istiyor. Ancak Çelebi, boşanmayı zorlaştırmak için davaya gelmiyor. Rüya, Ömer’le bir iddiaya gidiyor ve karşılıklı sözlerini yerine getiriyorlar İskender, suç ortağı olan Rüya’nın babasını tehdit e dip ona kızıyla vedalaşması izin veriyor. Rüya, babasının hain olduğunu anlayacak mı?

Perşembe Dizileri 2020

Rüya Babasının Hain Olduğunu Anlayacak Mı?

Alev Alev 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Tomris, İskender’i avukat olarak çağırıyor ve onun kendisinden daha çok kaybedecek şeyi olduğunu hatırlatıyor. Tomris, serbest kalıyor. Komiser, hemen Çiçek’in mezarının kazılmasını ve oradan DNA alınmasını talep ediyor. Bülent, yine Tomris’i arayıp Atlas’ı almak için tehdit ediyor. Tomris ise, ona anlaşmalarının bozulduğunu ve onun İskender’le görüşmesini istiyor.

ALEV ALEV 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çiçek, Ali ile hapishanede görüşüyor. Ali, ona çıkar çıkmaz evleneceklerini söylüyor. Tomris, Çiçek’e söz verdiği gibi onu bir dizi estetik ameliyatına sokuyor. İskender, Ozan ile Ömer’indeki tarihi eserlerin peşine düşüyor. İskender, Rüya’nın babasının kullanıp onunla Tomris’in işbirliğini anlayıp ona tiyo veriyor. Tomris, hemen Ozan’a kaçırdıkları eserlerin yerini değiştirmelerini söylüyor.

Ömer, hemen takip edildiklerini anlıyor. Tarihi eserleri bulmak isteyen İskender, kendisini bir türkü barda buluyor. Orada da dalda geçildiğini anlıyor. Cemre, boşanma davasına heyecanla gidiyor. Ama Çelebi, sırf mahkemeyi uzatmak için duruşmaya katılmıyor. Çıkıştı da gelip Cemre’nin karşısına çıkıyor ve kendisinden kolay kolay kurtulamayacağını söylüyor.

Çelebi, Ozan’la uğraşmak için onun evine tefecileri gönderiyor. Rüya, babasını evinde görünce çok şaşırıyor. O, kızına veda eder gibi konuşup uzaklara gideceğini söylüyor. Cemre, kızını görmek için tüm parasını veriyor. Onun bunu yaptığını bilen Çelebi, Cemre’yi kızına mecbur bırakıyor.

Kızından haber alamayan Cemre, kızını almak için eve gidiyor. kızının ateşli olduğunu görüp onun yanında kalmak zorunda kalıyor. Çelebi, planladığı gibi Cemre’yi eve almayı başarıyor. Rüya, babasına neler olduğunu öğrendikten sonra ne yapacak?

Alev Alev 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çelebi Cemre’den Boşanmak Zorunda Mı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler