Ana SayfaDizilerAkrep 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferda'nın Sakladığı Görüntüler Kimin Eline Geçiyor?

İlgili Postlar

Akrep 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferda’nın Sakladığı Görüntüler Kimin Eline Geçiyor?

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 8. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fikret, cinayeti gören adamla konuşup ondan Berna’yı Ferda’nın öldürdüğünü öğreniyor. Ferda, telefon geldikten sonra telaş etmesinin sebebini hemen Aras’la Duru’ya bağlıyor. Fikret, Ferda’ya yanaşıp ondan bir şeyler öğrenmek istiyor. Ferda, Fikret’in ne yapmak istediğini anlayıp hemen tedbirini alıyor. Ece, oyuncağının içinde bulduğu şeyi birine veriyor. Ferda’nın, sakladığı görüntüler kimin eline geçiyor?

Perşembe Dizileri 2020

Ferda’nın Sakladığı Görüntüler Kimin Eline Geçiyor?

Akrep dizisinin 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Perihan, Fikret ile Ferda’ya Sapanca’da olanları gördüğünü söyleyen birini aratıyor. İkilinin tepkisini ölçmek için Fikret’i takip ettiriyor. Ferda’nın, dükkanının önünde bekleyip onun telaşla dükkandan çıkıp Aras’ı çağırdığını ve onunla evde tartıştığına şahit oluyor. Perihan, eve gelince hemen Ferda hemen tartışmayı Aras ile Duru’ya çeviriyor.

AKREP 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tabi Perihan, onun bu yaptığı harekete inanmış gibi yapıyor. Ama onun kızının ölümüne sebep olmuş olabileceğini biliyor. Ayşem, evlatlık olduğunu öğrendikten sonra Perihan’la buluşuyor. Perihan ona, annesinin kızının ölümüne neden olduğunu ve onun bir kardeşi olduğunu söylüyor.

Onu Merve ile karşılaştırdıktan sonra Ayşem’e onun kendisinin torunu olduğunu ve kızının cinayetinin çözülmesine kadar onunla iş birliği yapmayı teklif ediyor. O da, kabul ediyor. Fikret, Ferda’ya çiçekler ve hediyeler gönderip onu unutmadığını anlatmaya çalışıyor.

İpek, ameliyata girmeden önce Fikret, onunla konuşup Berna’nın öldüğü gece onun hastanede olmadığını öğreniyor. Sonrasında, yalan söylediği için Aras’ı sıkıştırıp onu kız kardeşiyle tehdit ediyor. Bu durumu öğrenen Ferda, Aras konuşmasın diye Fikret’i çocuklarının yanında onunla Duru’nun ilişkisini istemediği için tehdit ettiğini söylüyor.

Sonra, onunla çıktığında Selma arıyor ve Ferda’nın yanında onu istemediğini söylüyor. Fikret, daha sonra sürekli Ferda’ya onu özlediği mesajları atıyor. Ferda, eve gidip Fikret’in odasına giriyor. Fikret, onunla birlikte olmak istedikten sonra konuyu Sapanca’daki geceye getiriyor.

Ferda, hemen uyanıp Sapanca’da Berna’nın kendilerini bastığını ve tartışırken kendisinin oradan ayrıldığını söylüyor. Tabi bu durumda Fikret, kayıt yapamıyor. Merve, Aras’a yemek hazırlarken Duru, Hakan’la eve geliyor. Hakan, Duru’yu zorla öpmeye çalıştığını gören Aras, dayanamayıp ona kafa atıyor.

Daha sonrasında Duru’ya sarılıp onu öpüyor. O onları gören Merve, büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Ece, bebeğinden düşen şeyi bulup birine veriyor.

Akrep 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fikret Aras’ı Kardeşiyle Tehdit Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler