Ana SayfaDizilerRamo 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Sibel'in Mezarında Göz Yaşı Döküyor!

İlgili Postlar

Ramo 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Sibel’in Mezarında Göz Yaşı Döküyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ramo, 31. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizininin yayınlanan yeni bölümünde; Nehir’in yaptığı saldırı sonunda Ramo’nun ailesinden bir çok kişi yaralanıyor. Sibel, çok ağır bir şekilde hastaneye kaldırıyor. Ramo, Nehir’le Sibel’in hayatı karşılığında pazarlık yapmak zorunda kalıyor. Ramo, Sibel’in mezarında göz yaşı döküyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Sibel’in Mezarında Göz Yaşı Döküyor!

Ramo, 32. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sibel, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Afet ve bir çok kişi saldırıda yaralanıyor. Cevdet, hayatını kaybediyor. Sibel’in kalbi duruyor ve doktorlar onu tekrar hayata döndürüyor. Ona çok acil kan lazım oluyor. Mashar, Sibel’e kan verebilecek kişinin Nehir olduğunu biliyor. Ancak, vermeyeceğini bildiği için bir şey söyleyemiyor.

Ramo 31. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ramo, kan aramak için dışarı çıkıyor. Fırsatı kollayıp ona tuzağa düşürenleri etkisiz hale getiriyor. Son çare Nehir’in kanını istemek kalıyor. Ramo, Nehir’in yanına gidip karısını kurtarmak için ondan kanını istiyor. Nehir, kanını Sibel’e vermeyi kabul ediyor.

Ancak karşılığında Ramo’nun canını istiyor. Ramo, Nehir’den bu tuzağı bulmak için 48 saat süre istiyor. Nehir ise, Ramo’ya 24 saat veriyor. Masa toplanıyor. Korkut, Taner’i Ramo’nun öldürdüğünü masada anlatıyor. Masher, bunu yeni duyuyor ve Ramo’ya tekrardan diş bilemeye çalışıyor.

Sibel, ameliyattan sonra kendisine geliyor. Ramo’dan, kendisine Nehir’in kan verdiğini öğreniyor. Nehir’in, kan karşılığında ondan ne istediğini soruyor. Ramo, canı karşılığında ona kan verdiğini söyleyemiyor. Boran, Korkut’un yanına gidip ona, düşmanlarının aynı olduğunu birlikte olmak istediğini söylüyor.

Boran, Korkut’la Nehir’in iş birliği yapıp Ramo’nun düğününe baskın yaptıklarını bildiğini söylüyor. Ona planını anlatıyor. Ramo, Nehir’e verdiği sözü yerine getirip onun karşısına çıkıyor ve ondan kendisinin canını almasını istiyor.

Nehir, silah çekse de Ramo’yu öldüremiyor. Ramo, Gizem’le birlikte geri dönüyor. Hastanede büyük bir patlama oluyor. Sibel’in, odasına giden Namo, Sibel’i kaybettiğini anlıyor. Tüm hayatı başına yıkılıyor. Kardeşleri onu. sakinleştirmeye çalışıyor.

Ramo 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Nehir’le Hesaplaşmak İçin Karşısına Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler