Ana SayfaDizilerSeni Çok Bekledim 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir'in Ayliz'den Vazgeçmeye Niyeti...

İlgili Postlar

Seni Çok Bekledim 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir’in Ayliz’den Vazgeçmeye Niyeti Yok!

Star Tv’nin yeni dizisi Seni Çok Bekledim, 2. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ayliz, Serkan’la evlenmekten vazgeçiyor. Kadir’le görüşüyor ancak, onun geçmişinde olan şeyi öğrenince geri çekiliyor. Kadir, Sibel’li bulup onu Erol’un evine getiriyor. Ayliz, annesiyle Erol’un evinde karşı karşıya geliyor. Seni Çok Bekledim 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kadir’in, Ayliz’den vazgeçmeye niyeti yok.

Cuma Dizileri 2020

Kadir’in Ayliz’den Vazgeçmeye Niyeti Yok!

Seni Çok Bekledim 3. bölüm 1. fragmanında; Cemal, Mihre’den ayrılmak istemiyor ve onu evli kalmaya zorluyor. Ayliz, Kadir’e annesinin olduğunu ama kendisinin yetiştirme yurdunda büyüdüğünü anlatıyor. Yıllar sonra Ayliz, ilk kez annesiyle yüzleşiyor. Erol, istenmeyen çocuk olduğunu anlayıp annesine ne yaptığını soruyor. Evine aldığı kızın balkondan düşmesiyle Erol, abisini arayıp yardım istiyor. Ayliz’in, gitmek istemesine karşı koymayan Kadir, yine onunla bir araya geliyor.

İşte Seni Çok Bekledim 3. bölüm 1. fragmanı….

SENİ ÇOK BEKLEDİM 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayliz, Kadir’in peşinden gitmiyor. Ama Serkan’la  da evlenmiyor. Serkan Ayliz’e, onun gerçek yüzünü görünce Kadir’in onu istemeyeceğini söylüyor. Doğruca Sibel’i bulup, kızının kendisiyle evlenmekten vazgeçtiğini eğer aralarını bulmazsa ondan aldığı paraların hesabını soracağını söylüyor.

Sibel, onun tehditlerine aldırmıyor. Kadir, dedesinin odasındaki defterden en son kimle konuştuğunu öğrenip Sibel’i arıyor. Önce onun telefonuna cevap vermeyen Sibel, sonra can güvenliği olmadığını anlayıp Kadir’le buluşuyor. Ona yalandan dedesiyle ilişkisi olduğunu söylüyor. Ayliz ile arkadaşı Erol’la tanışıyor.

Serkan, kızları rahatsız edince Erol, müdahale ediyor. Erol, kızları evine bırakmak isterken Erol’un saldırısına uğrayıp yaralanıyor. Mihre, aileyi bir araya toplayıp Cemal’den boşanmak istediğini açıklıyor. Kızlar Erol’u evine götürüyor. Onu yatırıp çıkmak isterken birden Kadir, oraya geliyor ve oranın kendi evi olduğunu söylüyor.

Ayliz, kendisinin orada olduğunu arkadaşının söylediğini düşünürken birden Sibel aşağı iniyor. Yıllar sonra Ayliz, annesiyle orada karşılaşıyor ve neden orada olduğunu anlamakta zorlanıyor. Kadir’de, dedesinin sevgilisi olduğunu söyleyen kadının sevdiği kadının annesi olduğunu anlayınca şok oluyor.

Seni Çok Bekledim 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir Babasının Yaşadığını Öğrenebilecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler