Ana SayfaDizilerRamo 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Nehir'le Hesaplaşmak İçin Karşısına Çıkıyor!

İlgili Postlar

Ramo 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Nehir’le Hesaplaşmak İçin Karşısına Çıkıyor!

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 31. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cihangir’in kayıp 30 milyonunun üzerine çökmek isteyen Korkut, parayı Cabbar’a kaptırır. Şapkalı Ramo’dan Mashar’ın emrinde çalışmasını ister. Nehir, Sibel’in kız kardeşini bulup onun yanına ajan olarak yerleştirir. Nehir, Ramo’nun düğününe baskın yaptırır. Ramo 31. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ramo, Nehir’le hesaplaşmak için karşısına çıkıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Nehir’le Hesaplaşmak İçin Karşısına Çıkıyor!

Ramo 31. bölüm 1. fragmanında; Ramo, yaralanan Sibel’i, yengesini ve diğer yaralananları hastaneye kaldırıyor. Düğünü kimin bastığını bilmeyen Ramo, herkesi topluyor. Korkut, ona düğünü kendisinin bastığını söylüyor. Sibel, hastanede Gizem’in telefon görüşmesinden Nehir’in isminin geçtiğini duyuyor. Ramo, Nehir’in karşısına çıkıyor. Nehir ise, ona silahını çekiyor.

İşte Ramo 31. bölüm 1. fragmanı…

RAMO 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Korkut, Cihangir’in aklaması için verilen paranın peşine düşer. O paranın nerede olduğunu bilen Cihangir’in adamlarını tek tek öldürür. Parayı tam teslim alacakları çatışmada adamlar ölür. Paraları ise Cabbar’ın yanındaki çocuklar bulup ona getirir. Ramo, şapkalı ile konuşur ve onun kendisinden Mashar’ın istediklerini yapmasını emredince morali bozuk bir şekilde eve gelir.

Nehir, Sibel’in kız kardeşini bulup ona sayamayacağı kadar para teklif eder. Gizem, Sibel’i kaçırır ve sonrasında kendisine Nehir’in onu öldürmesini istediğini söyler. Sibel, onun kardeşi olduğunu öğrenir. Nehir, Boran’dan Gizem’i korkutmasını ister. Sibel, onun yanındayken Boran, adamlarıyla onun evine gelir.

Ramo, Sibel’i almak için gittiği Gizem’in evinde Boran’ın adamlarını etkisiz hale getirir. Sibel, Gizem’i eve getirir. Ramo, ertesi gün Sibel’e normal bir gün geçireceklerini söyler. Önce gidip alış veriş yapıyorlar. Sibel, gelinlik alıyor. Gelinliğini denemek için giyen Sibel, birden kendisini kendi düğününde buluyor. Ramo, ona hazırlanması için süre veriyor.

O sırada mahallede Ramo gibi olmak isteyen biri olduğunu öğrenip Cabbar’ın karşısına çıkıyor. Ona yapması gerekenin ne olduğunu söyler. Korkut, paraların Cabbar’da olduğunu anlayıp onu ve yanındaki çocukları rehin alır. Pire, oradan sıvışıp durumu Ramo’ya anlatır. Korkut, paraları aldığını zannettiği sırada paraların içinden Ramo çıkıp onlara haddini bildirir.

Bu arada Nehir, Gizem’le iş birliği yapıp Ramo’nun düğününü basmak için düğün salonunun etrafına adamlarını yerleştirir. Silahların patladığı sırada bir çok kişi yaralanır. Sibel’de karnından vurulur. Ramo, adamları etkisiz hale getirir. Ama, Sibel’i kanlar içinde görünce şok olur.

 Ramo 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sibel Düğün Gününde Vuruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler