Ana SayfaDizilerKefaret 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif'i Kimlerin Neden Kaçırdığı Ortaya Çıkıyor!

İlgili Postlar

Kefaret 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Elif’i Kimlerin Neden Kaçırdığı Ortaya Çıkıyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, 12. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sinan, Zeynep’e gerçekleri Kartal’ı yakaladıktan sonra anlatmayı bekliyor. Ama Zeynep, Cansu’nun kendi kızı olduğunu anlayıp DNA testi yaptırıyor. Kartal, Cansu’yu kaçırıyor. Zeynep, Sinan’a Cansu’nun kızı olduğunu kendisine ne zaman söyleyeceğini soruyor. Kefaret, 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Elif’i, kimlerin neden kaçırdığı ortaya çıkıyor.

Pazar Dizileri 2020

Elif’i Kimlerin Neden Kaçırdığı Ortaya Çıkıyor!

Kefaret 13. bölüm 1. fragmanında; Ayşe, Alp’i arayıp her şeyin ortaya döküldüğünü bunca çabanın boşa çıktığını söylüyor. Sude, Zeynep’e Cansu’ya kızım dediğini kendisinin onun kızı olmadığını mı soruyor. Sinan, Ahmet’in evine gidip Arzu’yu, Elif’i kaçıran Zeki’ye yardım ve yataklıktan tutukladığını söylüyor. Mehmet, Meltem’in, Ahmet’ten intikam almak için Elif’i kaçırdığını söylüyor. Zeynep, Meltem’in üzerine yürüyor. Ahmet’de, Meltem’e öfkeleniyor. Zeynep, bu işe bulaşan herkesten hesap soracağını söylüyor. Ayşe ile Alp, tutuşuyor.

İşte Kefaret 13. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, Cansu’nun sevdiği yemeklerden şüphelenmeye başlıyor. Sinan, gerçekleri bildiği halde Zeynep’e Cansu’nun Elif olduğunu Kartal operasyonunun bitirdikten sonra söylemeyi bekliyor. Nasıl olsa Arzu, Ahmet’in evinden dışarı çıkamıyor. Cansu, Zeynep’in evinde güvenliğini sağlayıp Kartal’ın onu bulmasına engel oluyor.

Zeynep, Cansu’nun çocukluğunda büyük travmalar yaşadığını ondan öğreniyor. Onun yatma şekli ve kolundaki yara izinden onun kendi kızı olduğundan şüpheleniyor. Hem Sude’nin, hem de Cansu’nun saç tellerini alıp DNA testi yaptırıyor. Sinan, Arzu ile görüşmek için Ahmet’in evine girip çıkıyor.

Ahmet’in, Zeynep’i Sabri’yle ilişkisi olduğunu zannettiği imzalı kitabı gören Sinan, imzalı sayfayı alıyor. Ayşe’den aldığı Sabri’nin imzalı kitaplarındaki yazılarla inceletiyor ve o yazının sahte olduğunu öğrenip Meltem’in karşısına çıkıyor. Sinan, Meltem’i köşeye sıkıştırınca oda, Alp beyin eve geldiğini onun eve koymuş olabileceğini söylüyor.

Kartal’ın, sevkıyatına Sinan ve ekibi baskın yapıyor. Yaralı kurtulan Kartal, yolda Mehmet’i görüp takip ediyor ve Cansu’nun Zeynep’in evinde olduğunu anlıyor. Cansu ile Sude, ormanda yürürken kayboluyor. Kaltal, Cansu’yu kaçırıyor. Zeynep, DNA sonucunu alıp Cansu’nun Elif olduğundan emin oluyor.

Kefaret 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Cansu’nun Kızı Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler