Ana SayfaDizilerRamo 32. Bölüm Ön İzleme Yayında! Ramo Sibel'in Öldüğüne İnanmıyor!

İlgili Postlar

Ramo 32. Bölüm Ön İzleme Yayında! Ramo Sibel’in Öldüğüne İnanmıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ramo, 32. yeni bölümüyle 12 şubat cuma günü ekrana gelecek. Dizininin yayınlanan son bölümünde; Nehir’in yaptığı saldırı sonunda Ramo’nun ailesinden bir çok kişi yaralanır. Sibel, çok ağır bir şekilde hastaneye kaldırılır. Ramo, Nehir’le Sibel’in hayatı karşılığında pazarlık yapmak zorunda kalır. Hastanede büyük bir patlama oluyor. Ramo 32. bölüm ön izleme yayınlandı. Ramo, Sibel’in öldüğüne inanmıyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Sibel’in Öldüğüne İnanmıyor!

Ramo 32. bölüm ön izlemesinde; Ramo, nezaretteyken yanındaki kişi ona bir şeyler anlatıyor. Sanki Ramo’ya, Sibel’in ölmediğini ona anlatıyor. Ramo, Sibel’in öldüğünü kabul etmiyor ve onun yaşadığına inanıyor.

İşte Ramo 32. bölüm ön izlemesi…

Ramo 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Sibel, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Afet ve bir çok kişi saldırıda yaralanır. Cevdet, hayatını kaybeder. Sibel’in kalbi durur ve doktorlar onu tekrar hayata döndürür. Ona çok acil kan lazım olur. Mashar, Sibel’e kan verebilecek kişinin Nehir olduğunu bilir. Ancak, vermeyeceğini bildiği için bir şey söyleyemez.

Ramo, kan aramak için dışarı çıkar. Fırsatı kollayıp ona tuzağa düşürenleri etkisiz hale getirir. Son çare Nehir’in kanını istemek kalır. Ramo, Nehir’in yanına gidip karısını kurtarmak için ondan kanını ister. Nehir, kanını Sibel’e vermeyi kabul eder.

Ancak karşılığında Ramo’nun canını ister. Ramo, Nehir’den bu tuzağı bulmak için 48 saat süre ister. Nehir ise, Ramo’ya 24 saat verir. Masa toplanır. Korkut, Taner’i Ramo’nun öldürdüğünü masada anlatır. Masher, bunu yeni duyar ve Ramo’ya tekrardan diş bilemeye başlar.

Sibel, ameliyattan sonra kendisine gelir. Ramo’dan, kendisine Nehir’in kan verdiğini öğrenir. Nehir’in, kan karşılığında ondan ne istediğini sorar. Boran, Korkut’un yanına gidip ona, düşmanlarının aynı olduğunu birlikte olmak istediğini söyler.

Boran, Korkut’la Nehir’in iş birliği yapıp Ramo’nun düğününe baskın yaptıklarını bildiğini söyler. Ona planını anlatır. Ramo, Nehir’e verdiği sözü yerine getirip onun karşısına çıkar ve ondan kendisinin canını almasını istar.

Nehir, silah çekse de Ramo’yu öldüremez. Ramo, Gizem’le birlikte geri döner. Hastanede büyük bir patlama olur. Sibel’in, odasına giden Ramo, Sibel’i kaybettiğini anlar. Tüm hayatı başına yıkılır. Kardeşleri onu. sakinleştirmeye çalışır.

 Ramo 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ramo Sibel’in Mezarında Göz Yaşı Döküyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler