Ana SayfaDizilerAkrep 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferda Annesine Her Şeyi İtiraf Ediyor!

İlgili Postlar

Akrep 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferda Annesine Her Şeyi İtiraf Ediyor!

Star Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Akrep, 10. yeni bölümüyle 11 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Görüntüler Hacer’in eline geçer. Hacer, görüntüyü izler ama Perihan’a bir şey söyleyemez. Ferda, Fikret’in bir görgü şahidi bulduğunu öğrenip odamın yerini bulur. Mehmet, Ferda’yla konuşurken fenalaşır. Perihan da, Mehmet’in yerini bulup yanına gider. Ferda, görgü şahidini bulup ölüme terk eder. Akrep 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ferda, annesine Berna’nın ölümüyle ilgili her şeyi itiraf ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ferda Annesine Her Şeyi İtiraf Ediyor!

Akrep 10. bölüm 1. fragmanında; Hacer, Aras’a hem onun hem de Ferda’nın cezalarını çekeceğini söylüyor. Sonra emniyete gidip Berna Gürsoy’un ölümüyle ilgili kanıt getirdiğini söylüyor. Öte yandan Ferda, annesine kendisini affetmesi için yalvarıyor ve Berna’nın ölümüne sebep olduğunu söylüyor. Aras’ta, köşeye sıkışınca o gün olanları Hacer’e anlatıyor.

İşte Akrep 10. bölüm 1. fragmanı…

AKREP 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Ece, bebeğinin içinden çıkan diski bulup Hacer’e verir. Hacer, görüntüleri izler. Ferda, Ece’nin bebeğinin kırıldığını görür. Ondan içinden bir şey çıktığını ve onu Hacer’e verdiğini öğrenip tutuşur. Hacer, onun telaşlandığını görüp diski Şahin’in masasına koyduğunu söyler. Ferda, telaş içinde hemen gidip diski alıp rahatlar.

Mehmet, bir an evvel gördüklerini anlatıp vicdan azabından kurtulmak ister. Şirketi arayıp Perihan’a not bırakır. Duru, adamın anneannesiyle annesi hakkında görüşmek istediğini duyunca hemen adamı arar. Fikret, Duru’nun Mehmet’le görüşmesine engel olur ve annesinin bir borcu olduğunu adamın onun için aradığını söyleyip geçiştirir.

Şirketin yemeğinde içkiyi fazla kaçıran Fikret, Ferda’ya bir görgü şahidi olduğunu ağzından kaçırır. Ferda, Fikret’in arabasına gizlice girip onun hangi adrese gittiğini öğrenir. Bu arada Duru, Selma’dan babasıyla teyzesinin ilişkisi olduğunu öğrenir. Merve de, annesinin küpelerini bir kuyumcuya götürür.

Küpelerin özel tasarım olduğunu öğrendikten sonra eve gelip annesiyle tartışır. Duru, onların tartışmalarını duyar ve babasıyla teyzesinin ilişkisi olduğundan emin olur. Perihan, Duru’dan bir adamın annesi hakkında onunla görüşmek istediğini öğrenir.

Mehmet’i arayıp adresini ister ve hemen yola koyulur. Ferda, Perihan’dan önce adamı bulur. Onunla konuşurken adam birden kalbini tutmaya başlar. Ferda’dan ambulans çağırmasını ister. Ona kimseye bir şey anlatmayacağı için söz verir. Ama Ferda, emin olamayıp adamı orada bırakıp gider.

Perihan, adrese gider ve kapıyı açan olmaz. Ferda, eve geldiğinde Hacer odasına gelir. Ona, Berna’yı öldürdüğünü bildiğini söyler. Ferda, kendisinden ne istediğini sorunca Hacer, ne isterse onu yapmasını istediğini söyler.

Akrep 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferda Görgü Şahidini Bulup Ölüme Terk…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler