Ana SayfaDizilerAkrep 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferda Görgü Şahidini Bulup Ölüme Terk...

İlgili Postlar

Akrep 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferda Görgü Şahidini Bulup Ölüme Terk Ediyor!

Star Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Akrep, 9. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Görüntüler Hacer’in eline geçiyor. Hacer, görüntüyü izliyor. Ancak Perihan’a bir şey söylemiyor. Ferda, Fikret’in bir görgü şahidi bulduğunu öğrenip odamın yerini buluyor. Mehmet, Ferda’yla konuşurken fenalaşıyor. Perihan da, Mehmet’in yerini bulup yanına gidiyor. Ferda, görgü şahidini bulup ölüme terk ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ferda Görgü Şahidini Bulup Ölüme Terk Ediyor!

Akrep 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ece, bebeğinin içinden çıkan diski bulup Hacer’e veriyor. Hacer, görüntüleri izliyor. Ferda, Ece’nin bebeğinin kırıldığını görüyor. Ondan içinden bir şey çıktığını ve onu Hacer’e verdiğini öğrenip tutuşuyor. Hacer, onun telaşlandığını görüp diski Şahin’in masasına koyduğunu söylüyor. Ferda, telaş içinde hemen gidip diski alıp rahatlıyor.

AKREP 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehmet, bir an evvel gördüklerini anlatıp vicdan azabından kurtulmak istiyor. Şirketi arayıp Perihan’a not bırakıyor. Duru, adamın anneannesiyle annesi hakkında görüşmek istediğini duyunca hemen adamı arıyor. Fikret, Duru’nun Mehmet’le görüşmesine engel oluyor ve annesinin bir borcu olduğunu adamın onun için aradığını söyleyip geçiştiriyor.

Şirketin yemeğinde içkiyi fazla kaçıran Fikret, Ferda’ya bir görgü şahidi olduğunu ağzından kaçırıyor. Ferda, Fikret’in arabasına gizlice girip onun hangi adrese gittiğini öğreniyor. Bu arada Duru, Selma’dan babasıyla teyzesinin ilişkisi olduğunu öğreniyor. Merve de, annesinin küpelerini bir kuyumcuya götürüyor.

Küpelerin özel tasarım olduğunu öğrendikten sonra eve gelip annesiyle tartışıyor. Duru, onların tartışmalarını duyuyor ve babasıyla teyzesinin ilişkisi olduğundan emin oluyor. Perihan, Duru’dan bir adamın annesi hakkında onunla görüşmek istediğini öğreniyor.

Mehmet’i arayıp adresini istiyor ve hemen yola koyuluyor. Ferda, Perihan’dan önce adamı buluyor. Onunla konuşurken adam birden kalbini tutmaya başlıyor. Ferda’dan ambulans çağırmasını istiyor. Ona kimseye bir şey anlatmayacağı için söz veriyor. Ama Ferda, emin olamayıp adamı orada bırakıp gidiyor.

Perihan, adrese gidiyor ve kapıyı açan olmuyor. Ferda, eve geldiğinde Hacer odasına geliyor. Ona, Berna’yı öldürdüğünü bildiğini söylüyor. Ferda, kendisinden ne istediğini sorunca Hacer, ne isterse onu yapmasını istediğini söylüyor.

Akrep 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferda Görgü Şahidini Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler