Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 83. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yılmaz'ın Gömdüğü Paralar Bulunuyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 83. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yılmaz’ın Gömdüğü Paralar Bulunuyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 82. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fekeli, Fikret’in Yamanlarla ne alıp veremediğini anlamaya çalışıyor. Ümit, bir bahane bulup Demir’i eve çağırıyor ve ikili o geceyi birlikte geçiriyor. Fikret’te, Müjgan’a aşık olduğunu söylüyor. Yılmaz’ın gömdüğü paralar Demir’in Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışladığı arsada bulunuyor.

Perşembe Dizileri 2020

Yılmaz’ın Gömdüğü Paralar Bulunuyor!

Bir Zamanlar Çukurova 83. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Demir ile Züleyha, yemeğe çıkıyor. Züleyha, yemekte onun masasının üstünde bulduğu mektubu Demir’e veriyor. Demir, mektubu okuduktan sonra babasını birilerinin tehdit ettiğini düşünüyor. Bir kardeşi olabileceğine ihtimal vermiyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 82. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fekeli de, Demir ile Züleyha’nın yemek yediği restoranda Fikret ile görüşmek için gidiyor. Onun Adnan Yaman’a olan düşmanlığının nedenini anlamaya çalışıyor. Fikret’in söylediklerine inanmayan Fekeli, bu işin içinde başka bir iş olduğunu anlıyor.

Fikret, yemekte Ümit’i arayıp elini çabuk tutmasını yoksa Demir ile Züleyha’nın formalite evliliğinin gerçek olacağını söylüyor. Ümit, hemen eve gidip bahçedeki su borusunu kırıyor. Geç saatte de Demir’i arayıp her yeri su bastığını ondan başka kimseden yardım isteyemediğini söylüyor.

Züleyha, yemeğe Demir’in oturmasını beklerken o yemeğe kalamayacağını dışarıda işi olduğunu söylüyor. Ümit, Demir eve geldikten sonra onun kalmasını istiyor ve onu ilk gördüğü andan beri o anı düşündüğünü söylüyor. İkili o geceyi birlikte geçiriyor.

Sabah eve gelen Demir’in nerede olduğunu soran Sevda’ya, Anamur’a gittiğini ve içkiyi fazla kaçırınca bir otelde kaldığı yalanını söylüyor. Sevda, Züleyha’yı artık inadı bırakıp Demir’le gerçekten karı koca olmasını söylüyor.

Evdeki hizmetçiler Behice’ye hizmet etmiyor. O da onlara bağırırken Fekeli içeri giriyor ve Behice’yi kovup başka bir eve gönderiyor. Behice, Müjgan’ı arayıp olanları anlatıyor. O evde daha fazla kalamayacağını söyleyince Müjgan, küçük konağa gidip Gülten’den evi bir hafta içinde boşaltmalarını istiyor.

Züleyha, Hünkar hanımın kıyafetlerini açık artırmayla satıyor ve toplanan parayı çocuk esirgeme kurumuna bağışlıyor. Demir de, kuruma bir arsasını bağışlıyor. Arsaya kepçe giriyor ve Yılmaz’ın paraları oradan çıkıyor.

 Bir Zamanlar Çukurova 82. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Züleyha’yı Ümit’le Aldatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler