Ana SayfaDizilerAlev Alev 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi Kenan'ı Öldürtüyor!

İlgili Postlar

Alev Alev 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çelebi Kenan’ı Öldürtüyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 13. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çelebi, Cemre’yle Güneş’in arasını bozmayı başarıyor. Ama Cemre, ona kızından vazgeçmeyeceğini söylüyor. İskender, Kenan’ı kaçırıp abisinin onu öldürmesine engel olmaya çalışıyor. Ancak Çelebi, Kenan’ı bulup öldürtüyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çelebi Kenan’ı Öldürtüyor!

Alev Alev 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bülent’in, kumar borcu birikiyor. Adamlar parayı getirmesi için Bülent’e iki hafta süre veriyor. O da gidip emniyete Çiçek’in mezarında yatanın karısı olduğunu ihbar ediyor. Komiser, DNA testi almak için Tomris’in yanına gidiyor. Tomris, hastanede kan veriyor ve Çelebi’yi arayıp haber veriyor.

ALEV ALEV 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rüya, babasının İskender ve Çelebi’yle birlikte o gece tarihi eser kaçakçılığı yapacağını öğreniyor. Kenan, o gün olanları emniyete gidip anlatmayı kabul ediyor. O süre içinde Ozan ile Ömer, Kenan’ı ve tarihi eserleri saklıyor.

Çelebi, İskender’le görüşüp Kenan’ın her şeyi ihbar ederse yanacaklarını söylüyor ve tek çarenin o konuşmadan bulmaları gerektiğini söylüyor. İskender, Çiçek’in yanına gidip eğer Kenan’ın yerini biliyorsa kendisine söylemesini, eğer kendisinden önce abisi bulursa Kenan’ı öldüreceğini söylüyor.

Çiçek, estetik ameliyat oluyor ve ameliyattan sonra Ali’yi görmeye gidiyor. Ali, Çiçek’in yüzünü görünce çok mutlu oluyor. Güneş hastalanıyor ve Cemre onun yanında Çelebi’nin evinde o iyileşene kadar almak zorunda kalıyor. DNA sonucu çıkıyor ve Tomris emniyete çağrılıyor.

Komiser, Tomris’e Çiçek’in mezarındaki kişinin kızının olmadığını açıklıyor. Çelebi, kimsesiz ve kimliği tespit edilemeyen bir kadın cesedi buluyor. Bulunan kadının DNA sı ile Tomris’in DNA’sının uyuşmasını sağlıyor. Çelebi, bu yaptığının karşılığında ondan tarihi eserlerin yerini söylemesini istiyor.

Tomris’de, onun bu teklifini kabul etmiyor. İskender, Kenan’ın yerini öğrenip onu bulup bir depoya götürüyor. Çelebi, Kenan’ı kaçıranın İskender olduğunu anlıyor. Ozan, borcunu ödeyebilmek için konuşmadığı amcasının yanında çalışmaya başlıyor. Ozan, Ömer ve Rüya, Kenan’ın yerini kimin söylediğini anlayamıyor.

Çelebi, İskender’le konuşup Kenan’ı vermezse onun hapse gireceğini söylüyor. Cemre, İskender’in konuşmalarından Kenan’ı sakladığı yeri öğrenip Rüya’ya haber veriyor. İskender, gidip Kenan’ı oradan alıp yurt dışına kaçırmak için yola çıkıyor. Yolda da Rüya’yla konuşmasına izin veriyor.

Çelebi’nin adamları İskender’in arabasının önüne geçip zorla Kenan’ı onun elinden alıyor. Kenan’ı öldürüp intihar süsü veriyor. Rüya, babasının yerini buluyor. Ancak onun cesediyle karşılaşıyor.

Alev Alev 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çelebi Kenan’ı Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler