Ana SayfaDizilerAlev Alev 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çelebi Kenan'ı Öldürüyor Mu?

İlgili Postlar

Alev Alev 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çelebi Kenan’ı Öldürüyor Mu?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Alev Alev, 13. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Güneş, Cemre’nin evinden korktuğu için o kızı görmek için Çelebi’nin evine gelmek zorunda kalır. Çelebi, ona eğer boşanmaktan vazgeçmezse kızını bir daha göremeyeceğini söyler. Rüya, babasının İskender ve Çelebi’yle işbirliği yaptığını öğrenir. Onun karşısına geçip ona, o kadar insanın ölümüne sebep olmasının hesabını sorar. Ali Çiçek’in ameliyattan sonra ilk kez yüzünü görür. Alev Alev 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çelebi, Kenan’ı öldürüyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Çelebi Kenan’ı Öldürüyor Mu?

Alev Alev 13. bölüm 2. fragmanında; Ömer, Rüya’ya yeni bir sürpriz daha yapıyor. Komiser, Tomris’e gelip Çiçek’in mezarında kızının olduğunu öğrendiklerini söylüyor. Çelebi, İskender’le konuşup Kenan’ı ortadan kaldırmak zorunda yoksa onun, hapislerde sürüneceğini söylüyor. Kenan, Ömer’den yardım istiyor. Rüya ile Ömer, Kenan’ın ölüsünü mü buluyor?

İşte Alev Alev 13. bölüm 2. fragmanı…

ALEV ALEV 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Tomris, İskender’i avukat olarak çağırır ve onun kendisinden daha çok kaybedecek şeyi olduğunu hatırlatır. Tomris, serbest kalır. Komiser, hemen Çiçek’in mezarının kazılmasını ve oradan DNA alınmasını talep eder. Bülent, yine Tomris’i arayıp Atlas’ı almak için tehdit eder. Tomris ise, ona anlaşmalarının bozulduğunu ve onun İskender’le görüşmesini ister.

Çiçek, Ali ile hapishanede görüşür. Ali, ona çıkar çıkmaz evleneceklerini söyler. Tomris, Çiçek’e söz verdiği gibi onu bir dizi estetik ameliyatına sokar. İskender, Ozan ile Ömer’indeki tarihi eserlerin peşine düşer. İskender, Rüya’nın babasının kullanıp onunla Tomris’in işbirliğini anlayıp ona tiyo verir. Tomris, hemen Ozan’a kaçırdıkları eserlerin yerini değiştirmelerini söyler.

Ömer, hemen takip edildiklerini anlar. Tarihi eserleri bulmak isteyen İskender, kendisini bir türkü barda bulur. Orada da dalda geçildiğini anlar. Cemre, boşanma davasına heyecanla gider. Ama Çelebi, sırf mahkemeyi uzatmak için duruşmaya katılmaz. Çıkıştı da gelip Cemre’nin karşısına çıkar ve kendisinden kolay kolay kurtulamayacağını söyler.

Çelebi, Ozan’la uğraşmak için onun evine tefecileri gönderir. Rüya, babasını evinde görünce çok şaşırır. O, kızına veda eder gibi konuşup uzaklara gideceğini söyler. Cemre, kızını görmek için tüm parasını verir. Onun bunu yaptığını bilen Çelebi, Cemre’yi kızına mecbur bırakır.

Kızından haber alamayan Cemre, kızını almak için eve gider. kızının ateşli olduğunu görüp onun yanında kalmak zorunda kalır. Çelebi, planladığı gibi Cemre’yi eve almayı başarır. Rüya, babasına neler olduğunu öğrendikten sonra ne yapacak?

Alev Alev 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çelebi Cemre’yi Boşanmaktan Vazgeçmesi İçin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler