Ana SayfaDizilerAkrep 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferda Görgü Şahidini Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Akrep 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferda Görgü Şahidini Öldürecek Mi?

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 9. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferda, Ece’nin verdiği flaş diski alıyor ve hemen bir bilgisayara takıp görüntüleri izler. Hacer, hemen Ferda’nın yanına gidip onun Berna’yı öldürdüğünü bildiğini söyler. Ferda, onu tehdit edince Hacer, kendisine tehditlerinin işlemediğini söyler. O zaman kendisinden ne istediğini sorar. Duru, Merve’nin babasıyla annesinin ilişkisini bildiğini ve sustuğunu öğrenip gidip ona çıkışır. Akrep 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferda, görgü şahidini öldürecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Ferda Görgü Şahidini Öldürecek Mi?

Akrep 9. bölüm 2. fragmanında; Ferda, Fikret’in kendisine büyük bir oyun oynadığını anlıyor. Ondan bir gördü şahidinin olduğunu öğreniyor. Yaşlı adamı bulan Ferda, onu boğup öldürmek için yanına yaklaşıyor.

İşte Akrep 9. bölüm 2. fragmanı…

AKREP 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Perihan, Fikret ile Ferda’ya Sapanca’da olanları gördüğünü söyleyen birini aratır. İkilinin tepkisini ölçmek için Fikret’i takip ettirir. Ferda’nın, dükkanının önünde bekleyip onun telaşla dükkandan çıkıp Aras’ı çağırdığını ve onunla evde tartıştığına şahit olur. Perihan, eve gelince hemen Ferda hemen tartışmayı Aras ile Duru’ya çevirir.

Ayşem, evlatlık olduğunu öğrendikten sonra Perihan’la buluşur. Perihan ona, annesinin kızının ölümüne neden olduğunu ve onun bir kardeşi olduğunu söyler. Onu Merve ile karşılaştırdıktan sonra Ayşem’e onun kendisinin torunu olduğunu ve kızının cinayetinin çözülmesine kadar onunla iş birliği yapmayı teklif eder. O da, kabul eder. Fikret, Ferda’ya çiçekler ve hediyeler gönderip onu unutmadığını anlatmaya çalışır.

İpek, ameliyata girmeden önce Fikret, onunla konuşup Berna’nın öldüğü gece onun hastanede olmadığını öğrenir. Sonrasında, yalan söylediği için Aras’ı sıkıştırıp onu kız kardeşiyle tehdit eder. Bu durumu öğrenen Ferda, Aras konuşmasın diye Fikret’i çocuklarının yanında onunla Duru’nun ilişkisini istemediği için tehdit ettiğini söyler.

Sonra, onunla çıktığında Selma arar ve Ferda’nın yanında onu istemediğini söyler. Fikret, daha sonra sürekli Ferda’ya onu özlediği mesajları atar. Ferda, eve gidip Fikret’in odasına girer. Fikret, onunla birlikte olmak istedikten sonra konuyu Sapanca’daki geceye getirir.

Ferda, hemen uyanıp Sapanca’da Berna’nın kendilerini bastığını ve tartışırken kendisinin oradan ayrıldığını söyler. Tabi bu durumda Fikret, kayıt yapamaz. Merve, Aras’a yemek hazırlarken Duru, Hakan’la eve gelir. Hakan, Duru’yu zorla öpmeye çalıştığını gören Aras, dayanamayıp ona kafa atar. Daha sonrasında Duru’ya sarılıp onu öper. O onları gören Merve, büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Ece, bebeğinden düşen şeyi bulup birine verir.

Görüntüler Hacer’in Eline Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler