Ana SayfaDizilerKefaret 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Cansu'nun Kızı Olduğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Kefaret 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Cansu’nun Kızı Olduğunu Anlıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kefaret, 12. yeni bölümüyle 7 şubat pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cansu, Zeynep’e annesinin kendisini kaçırıp nasıl İstanbul’a getirdiğini anlatır. Sinan, Arzu’nun yanına gidip Zeynep’in Cansu’ya kendi kızı gibi baktığını söyler. Arzu, sinir krizleri geçiriyor ve Zeynep’le Sinan’ın uyandığını anlar. Hemen Ahmet’e yanaşıp, ondan kendisine yardım etmesini ister. Kefaret 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep, Cansu’nun kızı olduğunu anlıyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep Cansu’nun Kızı Olduğunu Anlıyor!

Kefaret 12. Bölüm 2. Fragmanında; Zeynep, Elif’e uyurken söylediği ninniyi Cansu’ya da söylüyor. O da, onu nereden bildiğini soruyor. Arzu, kaçma planları yaparken Sinan, ona o evden bir yere kaçamayacağını söylüyor. Kartal, Cansu’nun yerini buluyor. Sinan, Zeynep’e aralarındaki gönül işinden daha önemli işlerle uğraştığını söyleyebiliyor!

İşte Kefaret 12. bölüm 2. fragmanı….

KEFARET 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Ahmet, Zeynep’in evinin önündeki koruma bariyerine aldırmadan arabasını sürüp içeri girer. Ona Elif’i, kimden peydahladığını sorar. Sinan, gerçeği bildiği için hiç sesini çıkartmaz ve ona Sabri’yi daha önceden tanıyıp tanımadığını sorunca Zeynep, onu da evden kovar.

Eve giden Sinan, ablasına Zeynep’in verdiği parayı iade etmesini ister. Münevver, Zeynep’e parayı iade eder. Zeynep, parayı da yüzüğü de almak istemez. Münevver, ısrar edince yüzüğü alıp parayı geri verir. Sinan, ablasının o parayı iade ettiğini sanar.

Arzu’nun yarası kötüleşir ve ateşler içinde yandığını gören Mehmet, hemen doktor çağırır. Ahmet, gelir ve Arzu’nun hastaneye gitmesi gerektiğini söyler. Tam çıkacakları sırada Kartal ve adamları Arzu’nun evine baskın yapar. O sırada polisler de gelir ve çatışma olur.

Ahmet, Arzu’yu kendi evine getirir. Sinan, Ahmet’in evine gidip polis kimliğini gösterip Arzu’yla konuşmak ister. Arzu, Sinan’a hiçbir şey anlatmayacağını söyler. Cansu, annesinin kendisini almasını bekler. Zeynep, Cansu’yu yalnız bırakmayıp onu alıp eve getirir.

Cansu’yu yatarken görür ve aynı Elif gibi uyuduğunu fark eder. Kahvaltıda da onun en sevdiği yumurtalı ekmeği bayılarak yediğini görür. O sırada Sinan eve geliyor ve orada Cansu’yu görünce çok şaşırır.

Kefaret 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arzu Cansu’yu Kaçırmak İçin Çareler Arıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler