Ana SayfaDizilerNetflix Bir Denizaltı Hikayesi'nin Çekimleri Başladı

İlgili Postlar

Netflix Bir Denizaltı Hikayesi’nin Çekimleri Başladı

Dünyanın en popüler dijital platformu Netflix’de yeni Türk yapımları gösterime girmeye devam ediyor. Hakan Muhafız, Atiye, Bir Başkadır, Aşk:101 ve 50 m2’nin ardından bir diğer Türk yapımı olan Bir Denizaltı Hikayesi’nin çekimlerine başlandı. Detaylar haberimizin devamında……..

Çekimlere Başlandı

Dünyanın en popüler dijital platformu Netflix’de yeni Türk yapımları gösterime girmeye devam ediyor. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin paylaştığı Bir Denizaltı Hikayesi dizisinin çekimlerine başlandı. Diziden ilk kareler yayınlandı.

bir-denizaltı-hikayesi

Yönetmen koltuğunda Tolga Karaçelik’in oturduğu dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde İzmir Foça’da başladı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin yer aldığı çekimlerden ilk kareler de sosyal medyada paylaşıldı.

Bir Denizaltı Hikayesi Konusu

Dünyayı etkileyen bir felaket sonrası, bir bilim ekibinin yaşananları araştırmak için askeri denizaltısına binerek bir yolculuğa çıkmasını anlatan “Bir Denizaltı Hikayesi”nde Kıvanç Tatlıtuğ da Arman adlı dalış eğitmeni ve aynı zamanda deniz biyoloğu olan özgür ruhlu bir karakteri canlandırıyor. Arman’ın önderliğindeki bilim ekibi yaşananlarının nedenini araştırırken bir yandan da denizaltının gerçek görevini bulmaya koyuluyor.

Bir Denizaltı Hikayesi Yönetmeni ve Yazarı

Bir Denizaltı Hikayesi konusu ve oyuncu kadrosuyla ilgi odağı oldu. Yönetmen koltuğunda Tolga Karaçelik’in oturduğu dizinin senaryosunu ise Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı kaleme alacak.

Bir Denizaltı Hikayesi’nin başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin paylaşacağı konuşuluyor. Dizinin kadrosunda yer alacak diğer isimler ise henüz belli olmadı. Bilim kurgu türünde yayınlanacak yapımın yıl içerisinde Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler