Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Esra'ya Fena Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Esra’ya Fena Yakalanıyor!

TRT 1’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 22. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ege, Naci’yi yerde baygın buluyor. Safiye, Naci’nin hastaneye kaldırıldığını görüp bu durumdan kendisini sorumlu tutuyor. Ertesi gün, ikili kapının önünde çay içiyorlar. İnci, Han’a Ceylan’ın künyesini çatı katında bulduğunu söylüyor. Han, Esra’ya çöpün yanında fena yakalanıyor.

Salı Dizileri 2020

Han Esra’ya Fena Yakalanıyor!

Masumlar Apartmanı 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Safiye, giyinip aşağı iniyor ve Naci’yi beklemeye başlıyor. Ege, Naci hocasıyla konuşmaya gidiyor ve kapı açılmayınca otel görevlisinden yardım istiyor. Naci, kafası kan içinde yerde yatarken bulunuyor. Ambulans gelip Naci’yi hastaneye götürüyor. Safiye, dışarı çıktığı için Naci’nin başına bir şey geldiğini düşünmeye başlıyor.

MASUMLAR APARTMANI 22. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İnci ise, Han’ın Naci’ye bir şey yaptığını zannediyor. Çatıda bulduğu üzerinde Ceylan yazan kolyeyi ona söyleyemiyor. Ama Han, onun halinden bir şey olduğunu anlıyor. İnci, hastanede Naci’nin durumunun iyi olduğunu söylemek için Gülben’i arıyor. Safiye, Naci’nin iyi olduğunu duyunca onunla konuşmak istiyor.

Naci, Safiye’yle konuştuktan sonra çok mutlu oluyor. Eve geldikten sonra İnci, Han’a bulduğu künyeyi ona gösterip onunla ayrıyken Ceylan’la görüşüp görüşmediğini soruyor. Han’da, görüşmediğini söyleyince İnci ona inanıyor. Bu sefer, aşağı inip o künyeyi çatıya koydukları için Safiye’yle Gülben’i suçluyor. Safiye, önce inkar etse de Han’ın, suçlu olduğunu anlayıp kendisinin koyduğunu söylüyor.

Naci ile Safiye, ertesi gün için sözleşiyor. Safiye, yine hazırlanıp aşağı iniyor. Naci, hemen apartmanın önüne bir masa hazırlayıp Safiye’yle orada oturup sohbet ediyor. Esra, apartmana taşınıyor. Safiye, onun apartmana taşınmasına karşı çıkıyor. Han, ablasına işine karışmamasını ve eve gitmesini istiyor.

Safiye, kendisinin onu kurtarmak için yalanına ortak olduğunu, herkesin içinde söylüyor. Han, geceleri yine dışarı çıkıp mankenle konuşmaya başlıyor. İnci, her gece kalkıp Han’ın yatakta olmadığını görünce onun nereye gittiğini merak ediyor. Esra, çöpün yanında Han’ı görüyor. Onu öyle görünce donup kalıyor.

Masumlar Apartmanı 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İnci Naci’ye Han’ın Bir Şey…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler