Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sakine Annesine Restini...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sakine Annesine Restini Çekiyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 32. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mehdi, hapisten çıkar. Ancak, çıktıktan sonra karanlık işlere geçip güç sahibi olur. Zeynep, Mehdi’nin kendisini takip etmesinden önce korkmaz. Ancak, sonra onun takip ettiğini anlayıp Nermin, annesiyle başka bir eve çıkar. Doğduğun Ev Kaderindir 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep, Sakine annesine restini çekiyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Sakine Annesine Restini Çekiyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 32. bölüm 2. fragmanında; Mehdi, Benal’e Zeynep diye hitap ediyor. Bu duruma Benal, çok bozuluyor. Mehdi, kendisini bekleyen tehlikeye karşı hapisteki abisinden yardım alsa da silahlı saldırıya uğruyorlar. Zeynep’le Savaş, birlikte çok güzel vakit geçiriyorlar. Nermin, Zeynep’le ayrı eve çıkmak isteyince Sakine buna karşı çıkıyor. Zeynep, annesine karşı gelip onun artık gözyaşlarından etkilenmediğini söylüyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 32. bölüm 2. fragmanı….

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep ile Barış, yurt dışına gitmek için hazırlık yapar. Hava alanına gitmeden önce Zeynep, Mehdi’yle görüşmeye gider. Çıkışta Barış’ı karşısında görünce çok şaşırır. Barış, Zeynep’e kendisine yalan söylediği için çok kızar.

Zeynep, kendisinin böyle biri olduğunu, masum bir insanın hapis yatmasına göz yumamayacağını söyleyip işinden istifa ettiğini Barış’a söyler. Eve üzgün giden Zeynep, Nermin ile Sakine’ye, Mehdi’nin davasına baktığını, Barış’ın da bunu öğrendiği için işinden istifa ettiğini söyler.

Annelerinin tepkilerini görünce Zeynep, onlara patlar. Sultan, Zeynep’in kafasını dağıtması için bir yemek organize eder. Ali Rıza’da, Barış ile Savaş’ı alıp meyhaneye götürür. Savaş, Zeynep’i arar. Sultan onun telefonunu açar ve onların yerini öğrenip kızları alıp onların yanına götürür.

Barış ile Zeynep, orada bir araya gelince konuşup barışırlar. Mehdi, ailesinin kendisine yalan söylediğini ve ellerinde hiçbir şeyleri kalmadığını öğrenir. Zeynep’e, kendisine getirdiği parayı nereden bulduğunu sorar. Oda Nuh’un arabasını sattığını duyunca üzülür.

Ercan’ın sevgilisi, Zeynep’i arayıp sevgilisinin şahitlik etmesi karşılığında ondan beş yüz bin lira ister. Bu parayı bulamayacaklarını bilen Mehdi, hapisten çıkamayacağını düşünmeye başlar. Barış, Savaş’la konuşup onun şirkette çalışmasını ister. O da ilk davası olarak Mehdi’nin mahkemesine gitmek istediğini söyler.

Mahkeme günü, Savaş mahkeme gelir. Sonra Ercan gelip, Mehdi’nin masum olduğunu ve Veysi’nin kendisini azmettiğini, Bekir’i bıçakladığını anlatır. Hakim, Mehdi’nin tutuksuz yargılanmasına karar verir. Mehdi, salondan çıktıktan sonra karşısında Barış’ı görür. Ercan’ın istediği parayı onun verdiğini düşünmeye başlar.

Doğduğun Ev Kaderindir 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehdi’nin Serbest Kalmasıyla Zeynep’in…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler