Ana SayfaDizilerKıvanç Tatlıtuğ'un Oynadığı Netflix Dizisinin İlk Görselleri Geldi ...

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ’un Oynadığı Netflix Dizisinin İlk Görselleri Geldi …

Türk dizilerinin en yakışıklı oyuncuları arasında olan Kıvanç Tatlıtuğ uzun bir aranın sonrasında dizi setlerine geri dönüyor. Dizi Çarpışma ‘dan sonra bir süre televizyondan uzak kalan  ünlü oyuncu şu an ki projesi Netflix’te yayımlanacak. Ünlü oyuncunun kod adı “Bir Denizaltı Hikâyesi” olan yeni projesinden ilk kareler yayımlandı. İşte Detaylar…

Erkan Kolçak Köstendil’den Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması

Kıvanç Tatlıtuğ’un Oynadığı Netflix Dizisinin İlk Görselleri Geldi …

Arman adlı bir denizaltı araştırmacısını canlandıracak olan yakışıklı oyuncuya başrolde başarılı oyuncu Özge Özpirinçci eşlik ediyor. Ünlü ikilinin yanı sıra Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman gibi başarılı isimler de var. Dizinin yönetmen koltuğuna Umut Aral ile Tolga Karaçelik ‘in oturduğu dizinin senaryosunu ise yazar Jason George önderliğinde Cansu Çoban, Atasay Koç, Murat Uyurkulak ve Sami Berat Marçalı kaleme alıyor.

Özge Özpirinçci kimdir?

Bir Denizaltı Hikâyesi Konusu Ne?

Oldukça ilgili çekici bir konusu olan Bir Denizaltı Hikâyesi bilim kurgu tarzı bir hikaye olacak gibi duruyor. Dizi güneş ışınlarının insanları öldürmesiyle başlayan bir kaos ortamını konu alacak. Dizinin senaristlerinin ise Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban ve Sami Berat Marçalı olduğu biliniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

İşte Bir Denizaltı Hikâyesi ‘den İlk Kareler…

Bir Denizaltı Hikâyesi
Bir Denizaltı Hikâyesi
Bir Denizaltı Hikâyesi
Bir Denizaltı Hikâyesi

Özge Özpirinççi: Bakalım yayınlayacaklar mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler