Ana SayfaDedikoduErkan Kolçak Köstendil'den Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması

İlgili Postlar

Erkan Kolçak Köstendil’den Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması

Vartolu karakteriyle milyonların gönlüne taht kuran ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil hakkında kulislerde oldukça ilginç dedikodular konuşuluyor. Kıvanç Tatlıtuğ ile arasında husumet olduğu iddia edilen başarılı oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’den Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması geldi. İşte Erkan Kolçak Köstendil’in o açıklaması;

Vartolu Geri Döndü

Çukur’da son olarak 2 Kasım’da ekrana gelen 101. bölümünde rol alan Erkan Kolçak Köstendil, 11 bölüm sonra yeniden Vartolu rolüyle izleyicilerle buluştu. Senaryo gereği Yamaç’ın isteğiyle Afganistan’a giden ve çatışmaların içinde yer alan Vartolu’nun tehlikede olduğu anlar dikkat çekildi.

Erkan Kolçak Köstendil’den baba-oğul pozu

Vartolu’nun Geri Dönüşü Çok Konuşuldu

Koçovalılar, Cengiz Erdenet’in ölümünden sonra Kulkan ve Çağatay’ı hedef alarak intikam planlarına devam edecekken, Çağatay’ın Çukur’u büyük bir tehlikeye sokacağı yeni hamlesi Koçovalılar’ın elini kolunu bağladı.

Afganistan’da yapacağı sürpriz görüşme merakla beklenen Vartolu diziye iddialı bir giriş yaptı. Erkan Kolçak Köstendil‘in dönüşü son bir haftada sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Erkan Kolçak Köstendil Kimdir?

Erkan Kolçak Köstendil’den Kıvanç Tatlıtuğ Açıklaması

Birkaç gün öncesinde Kıvanç Tatlıtuğ‘nun “Çukur” dizisinin kadrosuna katılacağı iddia edilmişti. İddialara göre ünlü oyuncuya diziye dahil olacak yeni bir karakter için teklif gitmişti. Fakat kulislerde dolaşan bir başka iddia ise Erkan Kolçak Köstendil ile Kıvanç Tatlıtuğ arasında bir gerginlik olduğuydu. İddialara göre dizinin kadrosuna yeniden dahil olan Erkan Kolçak Köstendil Kıvanç Tatlıtuğ’nun diziye gelmesini istememiş ve bu nedenle anlaşma sağlanamamıştı. Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Erkan Kolçak Köstendil bu konu hakkındaki soruları “Ne husumeti kardeşim. Kıvanç Tatlıtuğ ile husumet yaşanır mı, manyak mısın? Kendisini severek izliyorum” sözleriyle yanıtladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler