Ana SayfaDedikoduEngin Öztürk'ten Sahte Hesap İtirafı

İlgili Postlar

Engin Öztürk’ten Sahte Hesap İtirafı

Geçtiğimiz gün Netflix’te yayımlanmaya başlayan yeni dizi 50 M2’nin başarılı oyuncusu Engin Öztürk dün İbrahim Selim’in programına katıldı. İbrahim Selim’in meraklı sorularıyla karşı karşıya kalan Engin Öztürk’ten sahte hesap itirafı geldi. İşte ünlü oyuncunun o itirafı;

Beğeni Topluyor

Bir süredir ekranlardan uzak olan Engin Öztürk 2019 yılında muhteşem bir geri dönüş yaptı. Netflix için çekilen yapımlarda yer alan ünlü oyuncu aynı zamanda Fox Tv ekranlarında yayımlanan “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinde canlandırdığı karakterle de büyük beğeni topluyor.

Engin Öztürk’ten Cansu Dere Açıklaması

Ünlü oyuncu Cansu Dere ile Engin Öztürk’ün 2015’te aşk yaşamaya başladığı öne sürülmüş, ortak dostları ile sık sık yurt dışında tatil yapmaları iddiaları güçlendirmişti. Engin Öztürk konuyla ilgili daha önce ”Sadece arkadaşız” açıklamasını yapmış ve konuyu kapatmıştı. Geçtiğimiz sene yine adı aşk iddialarına karışan ikili bu kez sinirlendi. Cansu Dere, Engin Öztürk ile aşk yaşadığı iddiaları karşısında sessizliğini bozdu. Girdiği bir dükkandan 10 paket kahve alan oyuncu Cansu Dere, geçen hafta Bodrum’da Engin Öztürk’le tatil yaptıkları sırada çekilen fotoğraflarla ilgili bir açıklama yaptı. Cansu Dere, “Çok yakın iki arkadaşız” demişti.

Engin Öztürk Kimdir?

Engin Öztürk’ten Sahte Hesap İtirafı

Sahnede rezil olmaktan korktuğunu ifade eden 34 yaşındaki Engin Öztürk, geçmişte yaşadığı bir olayı şu sözlerle anlattı: Seyircinin enerjisi anında bana geçiyor. O anda bir şey anlatıyor olmak beni geriyor. Ankara’da tiyatro oyunu Moja’da rol alıyordum. Rol gereği ağzımda bir şeftali var. Bir gün ölüyordum. Suyu boğazıma kaçtı. Az daha çekirdeğini yutuyordum. Sanırım bu fobim, oradan hatıra kaldı bana. Ünlü oyuncu, İbrahim Selim‘in yönelttiği “Fake (sahte) hesap kullanıyor musun?” sorusuna ise, “Leş video izlemeyi çok seviyorum. Yemek videosu olsun, TikTok videosu olsun… Böyle videoların altında da orada ‘Engin Öztürk’ yazmasın diye fake sosyal medya hesabı kullanıyorum” yanıtını verdi.

İbrahim Selim Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler