Ana SayfaDedikoduEmina Jahovic "Savaşmaktan Yoruldum"

İlgili Postlar

Emina Jahovic “Savaşmaktan Yoruldum”

2018 senesinde Mustafa Sanadal’la on senelik evliliğini noktalayan Emina Jahovic’ten çarpıcı itiraflar geldi. Emina Jahovic “Savaşmaktan yoruldum” açıklamasıyla gündeme damgasını vurdu. İşte Emina Jahovic’in o açıklamaları;

Emina Jahovic’den Barışma Açıklaması

Mustafa Sandal ile ikinci kez denemeyeceklerini dile getirerek ” Mustafa ile gerçekten sıkı arkadaşız. Boşanırken bile çok iyiydik. Hatta adliyeden çıkıp eve birlikte döndük. Çocuklarla sofraya oturup döner yedik.” açıklamasını yaptı. Sözlerine Kavga-dövüş ayrılanlar bizi örnek almalı. Biz birbirimizi hâlâ seviyoruz. Evet aşk bitti, ama saygıya devam ediyoruz.” cümleleriyle devam eden Emina Jahovic “Aşk hayatınızda bir gelişme var mı?” sorusu karşısında gülerek “Böyle o kadar mutlu ve huzurluyum ki şimdilik bir ilişki istemiyorum. Ailem ve dostlarım da yanımda.” yanıtını vermişti.

Emina Jahovic’in Kaçış Günü..

Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Mustafa Sandal’la ayrıldıktan sonra özel hayatını gözlerden uzak tutan Emina Jahovic’in geçtiğimiz aylard ayeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. radığı aşkı Rona Gürçay adlı bir yazılımcı da buldu ve Emina Jahovic ile Rona Gürçay’ın gözlerden uzak durmaya çalıştıkları biliniyor.

Emina Jahovic “Savaşmaktan Yoruldum”

Etiler’de objektiflere yakalanan Emina Jahovic, Göcek’teki bir otele borcunu ödemediği iddialarına açıklık getirdi. Jahovic, “Böyle bir şeyin yaşanmış olacağına ihtimal veriyor musunuz? Ben artık bu tarz yanlış haberlerle savaşmaktan yoruldum. Kimseye bir şey açıklamak istemiyorum. Bana bununla ilgili bir belge getirsinler, tamam. Bildiğim tek şey, birisi kasıtlı olarak benimle uğraşıyor. Beni insanlar tanımıyor. Türkiye’de tanısalar nasıl bir insan olduğumu iyi bilirlerdi. Ben kendi kariyerim için burada bir uğraş içerisine girmedim. İyi bir eş, iyi bir anne olmak istedim. Mustafa’nın önüne de hiçbir şekilde geçmek istemedim, hep arkada durdum. Boşandıktan sonra herkes bana saldırdı. Bu beni gerçekten yaralıyor ama ben Türkiye’yi seviyorum. Bunun için Türkiye’den ayrılacak değilim” dedi.

Emina Jahovic Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler