Ana SayfaDedikoduCan Yaman'ın Aşkı Roma'da Devam Ediyor

İlgili Postlar

Can Yaman’ın Aşkı Roma’da Devam Ediyor

Geçtiğimiz senelerde adı aşk dedikodularından kurtulamayan Can Yaman aradığı aşkı İtalya’da bulmuştu. Bir süre önce Diletta Leotta ile birlikte olduğu öğrenilen Can Yaman’ın aşkı Roma’da devam ediyor. İşte merak ettiğiniz tüm detaylar;

Mutluluğunu Saklamadı

Adı Can Yaman’la aşk dedikodularına karışan Diletta Leotta’nın odasına bir buket çiçek gönderilmiş ve güzel sunucu bunu “Bir iş gününün ardından odana geldiğinde yatağında bulduğun bir buket çiçek senin mutlu uyumanı sağlar” yazısıyla takipçilerine duyurmuştu.

Can Yaman, Oğuzhan ve Demet İlişkisine Dayanamadı!

Can Yaman İtalyan Dizisinde

İtalyan televizyonlarında yayınlanacak olan ‘Sandokan’ adlı dizide başrolde oynayacak olan 31 yaşındaki başarılı oyuncu, önümüzdeki haftalarda İstanbul’dan ayrılmıştı. Vaktinin büyük bir kısmını Napoli ve Roma’da geçireceği bilinen Can Yaman‘ın kız arkadaşıyla aynı evi paylaşacağı söylense de ünlü oyuncu bu iddiaları doğrulayan bir açıklama yapmamıştı.

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman’ın Aşkı Roma’da Devam Ediyor

Roma’da spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşamaya başlayan Yaman, birlikteliğine devam ediyor. İtalya basınında aynı otelde konakladıklarına dair haberler çıkan ikili, geçtiğimiz akşam da bir restoranda baş başa yemek yerken görüntülendi.

Can Yaman Sevgilisiyle Görüntülendi
Can Yaman Sevgilisiyle Görüntülendi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler