Ana SayfaÜnlülerCan Yaman, Oğuzhan ve Demet İlişkisine Dayanamadı!

İlgili Postlar

Can Yaman, Oğuzhan ve Demet İlişkisine Dayanamadı!

Gün geçmiyorki ünlüler dünyasından bir isim yeni bir aşka yelken açmasın. Bu seferki aşk haberi yakışıklı oyuncu Can Yaman‘la ilgili. İtalya’nın ünlü spor spikerlerinden olan Diletta Leotta ile başarılı oyuncu Can Yaman‘ın flört ettikleri öne sürülmüştü. Şimdiler de ise Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç’un yeni bir aşka yelken açması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aşklarını artık gizlemeyen çiftin yakınlığına dayanamayan Can Yaman, Oğuzhan ve Demet İlişkisine Dayanamadı! İşte Detaylar…

Tamer Karadağlı: “Can Yaman’ı Tanımıyorum”

Tüm Fotoğrafları Sildi!

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç’un yeni bir aşka yelken açması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aşklarını artık gizlemeyen çiftin yakınlığına dayanamayan Can Yaman, bir dönem aşk dedikodularına karıştığı Demet Özdemir ile olan fotoğraflarını sildi.

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç aşkının ortaya çıkmasının ardından adı bir dönem Demet Özdemir ile aşk dedikodularına karışan Can Yaman’dan flaş bir hamle geldi. Yaman, eski partneri Demet Özdemir ile ‘Erkenci Kuş’ dizisi döneminde çekilmiş bazı karelerini sosyal medya hesabından sildi. Geçtiğimiz günlerde İtalyan spor spikeri ile adı anılan Yaman’ın bu hamlesi ikilinin hayranlarını şaşırttı.

Can Yaman Yeni Bir Aşka Yelken Açtı.
Can Yaman Yeni Bir Aşka Yelken Açtı.

Demet Özdemir ile Can Yaman, ‘Erkenci Kuş’ dizisinde birlikte rol aldıktan sonra aşk yaşamaya başlamış, bir süre sonra ayrılmıştı. Can Yaman, dizi finalinden sonra verdiği bir röportajda, “Demet’in libidosu yüksekti, snop bir kız olsa bu uyumu yakalayamazdık” şeklindeki sözleri ile günlerce konuşulmuştu.

Yaman’ın sözleri eski sevgilisi ile arasını açmıştı. Özdemir’in de yakışıklı oyuncuya haber göndererek, “Adımı anma” dediği, hatta arama motorlarından ikisiyle ilgili haberlerin kaldırılmasını talep ettiği iddia edilmişti.

Can Yaman, Oğuzhan ve Demet İlişkisine Dayanamadı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler