Ana SayfaDedikoduTarkan Murda'ya Dava Açıyor!

İlgili Postlar

Tarkan Murda’ya Dava Açıyor!

Exxen’deki O Ses Türkiye Rap’in jüri üyelerinden Murda’nın klibinde görüntüsünün kullanılmasına tepki gösteren Megastar Tarkan’dan beklenmeyen bir hamle geldi. Tarkan Murda’ya dava açıyor! İşte detaylar;

Tarkan’dan Yeni Şarkı

Geçtiğimiz aylarda yeni şarkısını yayımlayan Tarkan “Madem konserlerde buluşamıyoruz o zaman bu kliple biraz hasret giderelim. Bu şarkı“10”albümümden en sevdiğim şarkılardan biridir bu arada. Hem 2020’den sonra 2021’e bi “Hodri Meydan” demek lazımdı :)” dedi.

Tarkan: Parçalı Bulutluyum Ama Hala Umutluyum!

Murda Klibinde Tarkan’ı Kullandı

Exxen’deki O Ses Türkiye Rap’in jürilerinden Murda, “Napıyon Lan” klibinde Tarkan’ın görüntüsünü kullandı. Ünlü rapçi ve Tarkan arasında klip gerilimi ortaya çıktı.

tv100’deki habere göre, 7 ay önce SFB ile işbirliği yaparak “Napıyon Lan” adlı bir single hazırlayan Murda‘nın şarkısında Felemenkçe “Ik doe nu Tarkan-dingen in m’n eigen land” (Şimdi kendi ülkemde Tarkan gibi iş yapıyorum) sözlerine yer verildi.

Murda Kimdir?

Tarkan Murda’ya Dava Açıyor!

Hazırlanan klipteki bir sahnede de Murda’nın görüntüsünün üzerine Tarkan‘ın yüzü monte edildi. Ancak o birkaç saniyelik görüntü sorun yarattı. Murda, Tarkan’ın ekibinin kendisiyle iletişime geçtiğini ve klibi yayından kaldırmasını istediklerini açıkladı. Ekibin “Ya klibi kaldıracaksınız ya da size dava açacağız” dediğini anlatan rapçi, onlara “Hollanda’daki yapım şirketimle görüşün” yanıtını verdiğini söyledi. Murda sonrasında Tarkan ve ekibinin bu konuda bir adım atmadığını belirtse de gözler Megastar’a çevrilmiş durumda.

Tarkan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler