Ana SayfaDedikoduDemet Akalın İmla Hatalarıyla Gündem Oldu

İlgili Postlar

Demet Akalın İmla Hatalarıyla Gündem Oldu

Polemiklerle gündemden düşmeyen isimler arasında olan Demet Akalın sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Bu kez Türkçesiyle gündeme gelen Demet Akalın imla hatalarıyla gündem oldu. İşte detaylar;

Demet Akalın “Senin Yanında Hapishaneye Geldim”

Geçtiğimiz haftalarda Deniz Seki ile tuvalet polemiğine giren Demet Akalın, Seki’ye canlı yayında “Ben senin yanına hapishaneye geldim, savcılığa gittim ve mahkemelerde aylarca uğraştım biliyorsun. O kavuşturma kağıdını alabilmek için anam ağladı. Özel hayatımla da alakalı. Annem ağladı ayrı, ben ağladım ayrı. Dostluk falan bunları geçiniz, ben anlamıyorum ki seni. Biz sana pazartesi günü dedik. Üstelik Çağla buraya iki haftadır gelecekti zaten kız şarkısını bekliyordu. Sana inat olsun diye değil. Dün o kadar asabım bozuldu ki. Sen neredeydin? Ben boşandım, bana haciz geldi. Ben hiç telefon açmadan kapıyı açtığımda orada Işın Karaca ve Suat Ateşdağlı vardı. Sesim titriyor sinirden, daha fazla konuşmayacağım.” demişti.

Olay Tatlıya Bağlandı

Kavganın ardından yeni şarkısı çıkan Demet Akalın için Deniz Seki “İki gün önce çok sevdiğim bir dostumu kaybettim. Küslükler, dargınlıklar hepsi hikaye. Sen benim kaç yıllık arkadaşımsın. Yeni şarkının yolu açık olsun” paylaşımını yapmıştı. Demet Akalın ise “Deniz benim için kıymetli. Fazla alınganlık yaptı ancak bizim dostluğumuz ölene dek bakidir. Unuttuk gitti” diyerek bu mevzuyu tatlıya bağlamıştı.

Demet Akalın İmla Hatalarıyla Gündem Oldu

Koronavirüs salgını sürecinde işsiz kalan ve ekonomik olarak darboğazda olan müzisyenlere dikkat çekmek isteyen Akalın, bu kez de “Konserler başladı mı?” demek isterken “Komserler açıldımı?? Bikaç ilan gördümde??” dedi. Bunun üzerine Akalın sosyal medyada ti’ye alındı.

Demet Akalın'dan İmla Eleştirilerine Yanıt
Demet Akalın’dan İmla Eleştirilerine Yanıt

Demet Akalın, kendisine yöneltilen eleştirilere karşılık “Evde oturan tüm müzisyenler için yazıyorum. İsterseniz hiç yazmayayım, salağa yatayım, gideyim başka memlekete” diyerek tepki gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler