Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal'dan İlanı Aşk

İlgili Postlar

Mustafa Sandal’dan İlanı Aşk

Bir süredir Melis Sütşurup’la kavgalı barışlı bir ilişki içinde olan Mustafa Sandal bu kez Sütşurup’un gönlünü gerçekten kazanmayı başarmış gibi duruyor. Bir süre önce kız arkadaşıyla yeniden barışan Mustafa Sandal’dan ilanı aşk geldi. İşte detaylar;

Çapkınlık Turları Mustafa Sandal’a Pahalıya Patladı

Geçtiğimiz sene Melisa Sütşurup’u aldattığı iddialarıyla gündeme gelen Mustafa Sandal “Dedikodular çirkin. Melis ile ilişkimiz devam ediyor” demişti. Ancak bu açıklamanın birkaç gün sonrasında ikilinin ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Fransa’da bir kadınla dans ederken objektiflerden kaçamayan Sandal, birkaç hafta sonra Sütşurup’la barışmış ancak bu kez de telefona başka bir kadın tarafından gönderilen bir mesaj yüzünden terk edilmişti.

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup’un Gerçek Ayrılık Nedeni Ortaya Çıktı!

Asistanıyla Aşk Yaşadı Mı?

Melis Sütşurup‘la ayrıldıktan kısa bir süre sonra adı yeni aşk dedikodularına karışan Sandal “Bekar adamım evde mi oturayım?” sözleriyle gündeme damgasını vurmuştu. Arından ünlü şarkıcının asistanıyla yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları gündeme gelmişti. İddiaların arından muhabirlere “Bakın aşk iddiaları çıkan asistanım da burada” diyerek gönderme yapan ünlü popçu kendisine sorulan aşk iddialarını “Buraya bu güzel insanlar için geldik, şimdi buranın sorusu mu bu?” yanıtıyla gülerek yanıtlamış Sandal aşk iddialarını ne reddetti, ne de kabul etmişti.

Melis Sütşurup Kimdir?

Mustafa Sandal’dan İlanı Aşk

Dört ay ilişkilerine bir şans daha verme kararı alan Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup bir süredir ilişkilerini gözlerden uzakta yaşıyordu. O sessizliği bozma kararı alan Sandal, yeni fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı, fotoğrafta güneş gözlüğü takan sevgilisine “Sen yeter ki hep böyle bak!” sözlerini yazdı. Ünlü şarkıcının takipçileri, Melis Sütşurup’un gözlük taktığını belirterek; “Abi gözleri gözükmüyor ki”, “Gözlüklerden anlayamadım nasıl baktığını” şeklinde yorumlar yapıldı.

Mustafa Sandal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler