Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un Gerçek Ayrılık Nedeni Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup’un Gerçek Ayrılık Nedeni Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz sene Emina Sandal ile boşanan ve kısa bir süre sonra Melis Sütşurup’la birliktelik yaşamaya başladı. Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup’un gerçek ayrılık nedeni ortaya çıktı!

1 Sene Önce Boşanmıştı

mustafa sandal emina sandal

Emina Sandal ile geçtiğimiz sene boşanan Mustafa Sandal ayrılığın hemen ardından Melis Sütşurupla beraberlik yaşamaya başlamıştı. Çift kameralardan kaçmayarak cesurca ilişkilerini herkesin gözü önünde yaşamaya devam etti. Melis Sütşurupla 6 ay süren ilişkisini sonlandıran Mustafa Sandal bir röpörtajında” Melis ile keyifli vakit geçirdik bitti gitti ”ifadelerini kullanmıştı ama ayrılıklarıyla alakalı daha fazla bir açıklamada bulunmamıştı.

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup’un Gerçek Ayrılık Nedeni Ortaya Çıktı!

mustafa sandal melis sütşurup neden ayrııdı

Melis Sütşurup Mustafa Sandal ile ayrılıkların ardından Mustafa’nın bu açıklamasına kızarak bir açıklamada bulundu ve midemi bulandıran şeyler var olay Mustafanın telefonunda gördüğüm şeyler değil daha öncesindede yaşadığım başka bir takım mevzulardan kaynaklanıyor daha detayına giremem bana yakışmaz diyerek konuşmayı sonladırdı. Eski eşi Emina ile ayrılırken boşanma protokolünde gerçekleşen anlaşmadan dolayı Emina Sandala yüklü bir tazminant ödemek zorunda kalan ve bir takım maddi zorluklar yaşadığı  bu süreçte Mustafa Sandalın sevgilisi Melis Sütşurup’tan 100 bin tl borç aldığı iddia edildi. Bu süreçte borç para aldıktan sonra Melis Sütşurupla ilişkisinim devam ettirmek istemeyince işlerin karıştığı ortalığı biraz karıştırmış

Yakında Ayrılacağım…

Boşanmasının ardından Eminaya olan boşanma protokolünde gerçekleşen yüklü tazminant sonra maddi sıkıntıya düşen Mustafa Sandal sevgilisinden aldığı  100 bin tl borçtan sonra bir arkdaşına yakında Melis’ten ayrılacağım hemen ona borcumu ödemeliyim sözlerini dile getirdi . Bu durumu öğrenen Sütşurup ise çılgına dönünce ilişkinin hemen bittiği öğrenildi.

 

 Mustafa Sandal kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler