Ana SayfaKültür ve SanatMüzikCan Baydar'ın İlk Solo Projesi!

İlgili Postlar

Can Baydar’ın İlk Solo Projesi!

“Gece” grubunun sevilen solisti Can Baydar, müziğini bir süreliğine nadasa aldığını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından bir süre dinlenmeye çekilen Can Baydar arayı çok açmadı. Yeni projesiyle sevenleriyle kısa bir aranın ardından buluşan Can Baydar bu kez dinleyicisinin karşısına solo bir projeyle çıkıyor! İşte Can Baydar’ın ilk solo projesi hakkında tüm detaylar;

Büyük Ses Getirdi!

Türkiye’nin önde gelen alternatif Rock grupları arasında olan “Gece” kısa sürede büyük çıkış yapan gruplar arasına girmişti. Şarkıları yorumuyla güzelleştiren Can Baydar ise kendine özgü sesi ve yorumuyla çok sevildi. Kısa sürede sesiyle milyonları etkileyen Can Baydar solo projesiyle de dinleyicisini heyecanlandırdı.

Müzisyen Kimliği İle Övgü Topladı

Can Baydar güçlü sesi ve yorumu dışında besteci kimliğiyle de ön plana çıkan isimler arasında yer alıyor. Birbirinden farklı tarzlarda bestelere sahip olan Can Baydar, Sıla ve Koray Candemir gibi başarılı şarkıcılara bestelerini vermişti. Bunun yanı sıra “Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku” ve “Hesapta Aşk” filmlerine de müziğiyle tat katmıştı.

Can Baydar Kimdir?

Can Baydar’ın İlk Solo Projesi!

Müziğe verdiği arayı çok uzatmayan Can Baydar dinleyicinin karşısına ilk solo projesiyle çıktı. Can Baydar’ın “Ömür Dedikleri” adını verdiği parçanın sözleri ise kendi imzasını taşıyor. Düzenlemeleri Harun Tekin ve Efe Demiral’a ait olan “Ömür Dedikleri” parçasında Can Baydar’a vokalde ise Fatma Turgut eşlik ettiği parça tüm dijital platformlarda dinleyicisiyle buluştu.

Harun Tekin Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler