Ana SayfaKültür ve SanatMüzikCenk Çöteli "Öpücem Abi"

İlgili Postlar

Cenk Çöteli “Öpücem Abi”

Kendine özgü tarzıyla ön plana çıkan sevilen DJ Cenk Çöteli, yeni projesini dinleyicisinin beğenisine sundu. R&Besk adını verdiği konspetiyle çok sevilen Cenk Çöteli “Öpücem Abi” ile dinleyiciden büyük bir ilgi gördü. Senenin en hit parçaları arasında olmaya aday olan “Öpücem Abi” ile yaza veda ederken iddialı bir çıkış yapan Cenk Çöteli’n yeni projesi hakkında tüm detaylar haberimizde;

Cenk Çöteli’n Özgün Tarzı Çok Beğeniliyor

Müziğin başarılı isimleri arasında yer alan Cenk Çöteli, 7 sene önce Arabesk ve Pop Müziği harmanlayarak kendine özgü bir tarz oluşturmuştu. Cenk Çöteli’n R&Besk olarak tanımladığı bu tarz İstanbul’un gece hayatına da bambaşka bir renk katarak dinleyicisi tarafından çok sevildi.

Tuğçe Karayazıcı Sesiyle Beğeni Topladı

Yeni teklisinde Cenk Çöteli’ye Tuğçe Karayazıcı eşlik etti. “Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvar Opera ve Şan Bölümü” mevzunu olan Tuğçe Karayazıcı, kendine özgü sesi ve besteye katmış olduğu yorumuyla dinleyicisinden tam not aldı.

Cenk Çöteli “Öpücem Abi”

Kendine özgü tarzıyla geniş bir dinleyici kitlesi yakalayan Cenk Çöteli‘n Tuğçe Karayazıcı ile birlikte imza attığı yeni projesi “Öpücem Abi” geçtiğimiz günlerde dijital müzik platformlarından dinleyicisiyle buluştu. Dinleyicisinden tam not alan şarkı kısa sürede yüksek dinlenme sayısına ulaşarak büyük bir başarı yakaladı. “Öpücem Abi” sözü ve müziği Okay Barış’a düzenlemeleri ise Cenk Çöteli’ye ait.

Cenk Çöteli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler