Ana SayfaÜnlülerMasumlar Apartmanı 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İnci Naci'ye Han'ın Bir Şey...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İnci Naci’ye Han’ın Bir Şey Yaptığını Düşünüyor!

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 22. yeni bölümüyle 16 şubat salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Safiye, Naci’yle dışarı çıkmayı kabul eder. İnci, günlüğü okuyup Naci’nin öleceğini öğrenip onunla konuşmaya gider. Han da, durumu öğrenip gidip Naci’yi ölümle tehdit eder. Safiye, hazırlanıp Naci’yi kapıda bekler. Masumlar Apartmanı 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İnci, Naci’ye Han’ın bir şey yaptığını düşünüyor.

Salı Dizileri 2020

İnci Naci’ye Han’ın Bir Şey Yaptığını Düşünüyor!

Masumlar Apartmanı 22. bölüm 1. fragmanında; Ege, Naci’yi otel odasında yerde yatarken buluyor. Ambulans gelip Naci’yi götürüyor. Safiye, yine annesinin hayalini görüp ona bela olduğunu düşünmeye başlıyor. İnci ise, en son Han’ın Naci’yi öldürmekle tehdit etmesine şahit olduğu için onu bu hale getirenin o olduğunu düşünüyor. Esra. Han’ı çöpte görüyor.

İşte Masumlar Apartmanı 22. bölüm 1. fragmanı…

 

MASUMLAR APARTMANI 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, Naci’ye onunla dışarı çıkabileceğini söylemek için aşağıya sabahlığıyla iner. Naci, fenalaşıp Safiye’den tutunur. Biraz kendine geldikten sonra onun son yazdığı günlüğü okumadığını anlar. Ertesi gün buluşmak üzere ikili ayrılır.

Ev ahalisi, Safiye’yi kapıda bekler. Onları gören Safiye, hemen bir bahane uydurur. Ancak, onlar onun dışarı çıkabilmesinden çok mutlu olur. İnci, Safiye aşağıdayken Naci’nin günlüğünü okuyor ve onun ölmek üzere olduğunu anlar. Hemen, Naci’nin yanına gider ve ölmek üzereyken neden bunu Safiye’ye yaptığını sorar.

Naci İnci’ye, Safiye’nin bu hale gelmesinin sorumlusun kendisinin olduğunu söyler. Onun, Safiye’nin önceki halini bilmediğini söyleyip onu tekrar dışarı çıkarmak istediğini ölmeden önce yapmak istediğini söyler. Naci, İnci’den son günlüğü o okumadan kendisine getirmesini ister.

İnci, Safiye’yi sinirlendirse de sürahiyi kırıp onu oyalar ve günlüğü alıp Naci’ye götürür. Esra, Esat, İnci ve Han, terasta buluşur. Onların buluşacağını duyan Gülben, onları uzaktan izler. Esat, onu görüp yanına gider ve yanlarına gelmesini ister. Gülben, onların yanında ne yapacağını sorunca Esat, onun çok komik biri olduğunu söyleyiverir.

Bunu duyan Gülben, bu söze içerleyip ağlayarak eve döner. O gece Han, İnci’nin kendisinden bir şeyler sakladığını anlayıp onun Naci’yle konuştuğunu ve onun ölmek üzere olduğunu öğrenir. Öğrenir öğrenmez Naci’nin yanına gidip, ablasının hayatını neden alt üst etmek için döndüğünün hesabını sorup onu öldürmekle tehdit eder.

İnci, telefonunu aramak için terasa çıkar. Orada Han’ın önceki sevgilisi Ceylan’ın bilekliğini bulur. Safiye, Han’a aldırdığı yeni kıyafetini giyip aşağı iner ve Naci’yi beklemeye başlar. Naci ise, otel odasında yere düşüp oradan kalkamaz.

 Masumlar Apartmanı 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naci Ölüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler