Ana SayfaDizilerBülent Şakrak Sefirin Kızı Dizisine Veda Ediyor!

İlgili Postlar

Bülent Şakrak Sefirin Kızı Dizisine Veda Ediyor!

Sefirin Kızı dizinde adeta yaprak dökümü başladı. Neslihan Atagül’ün diziden ayrılmasının ardından Uraz Kaygılaroğlu’nunda gidişi dizinin sevenlerini çok üzmüştü ki, çok geçmeden bir veda haberi daha geldi. Bülent Şakrak Sefirin Kızı dizisine veda ediyor. İşte detaylar;

Neslihan Atagül’den Veda Mesajı

Sefirin Kızı’nda Nare karakteriyle başrol oynayan Neslihan Atagül yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldı. Sosyal medya hesabından Sefirin Kızı’na veda mesajı paylaşan Atagül, “Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibine selamlar. Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız. En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

Uraz Kaygılaroğlu Sefirin Kızı Dizisine Veda Ediyor

Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı’nda

Sefirin Kızı kadrosuna katıldı. Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı kadrosuna katılması ile ilgili şu mesajı yayınladı; “Hem tanıdık, hem yepyeni bir yolculuk başlıyor. Çok sevgili eski partnerim Engin, canım senaristim, dostum Eylem, bu sektördeki ilk yıllarımda tanıştığım sevgili Emre, daha önce pek çok projeme ev sahipliği yapmış Star TV ile tekrar çalışacak olmanın keyfiyle, yepyeni bir karakterle sizinle buluşacak olmanın heyecanını birlikte yaşıyorum. Hepimiz için açık havada derin bir nefes almak gibi bir deneyim olması dileğiyle. Hoşbuldum. Yakında görüşmek üzere” dedi.

Tuba Büyüküstün Kimdir?

Bülent Şakrak Sefirin Kızı Dizisine Veda Ediyor!

Star TV ekranlarının fenomen dizisi Sefirin Kızı’nda adeta bir yaprak dökümü yaşanıyor. Geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle diziye veda eden Neslihan Atagül’ün ardından Uraz Kaygılaroğlu da ayrılmıştı. Bugün ortaya çıkan söylentilere göre ise geçtiğimiz sene dizinin kadrosuna dahil olan Bülent Şakrak‘da diziden ayrılmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu pazartesi akşamı ekrana gelecek bölümde son kez sevilen dizide seyirci karşısına çıkacak.

Bülent Şakrak Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler