Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Düşmanı Sadi'nin Panik Atak Geçirmesini...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Düşmanı Sadi’nin Panik Atak Geçirmesini Fırsat Biliyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 24. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nazlı, daha kötü halde seansa geliyor. Kumru, babaannesine verildikten sonraki hayatını anlatıyor. Doktor hanım Sadi’nin, çocukluğunda yaşadıklarını duyunca gözyaşlarını tutamıyor. Düşmanı, Sadi’nin panik atak geçirmesini fırsat biliyor ve silahını onun kafasına dayıyor.

Cuma Dizileri 2020

Düşmanı Sadi’nin Panik Atak Geçirmesini Fırsat Biliyor!

Kırmızı Oda, 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Boncuk, hastanede tedavi görmeye devam ediyor. Sadık, ona hediyeler alıp onu mutlu ediyor. Kumru, doktor hanıma babaannesinin yanına gönderildikten sonraki hayatını anlatıyor. Babaannesi Kumru’ya çok iyi bakıyor. Kumru, okula gidiyor ve üvey babasıyla yaşadıklarını unutmaya başlıyor.

KIRMIZI ODA 24. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Babaannesi çok hasta olduğunu ve az bir ömrü kaldığını öğreniyor. Lise son sınıfa giden Kumru, üniversite hayalleri kuruyor. Ancak, babaannesi ölmeden onu başkasına emanet etmek istiyor. Ona durumu anlatıp az bir ömrü kaldığını, onun kendisine babasının emaneti olduğunu ölmeden onu güvendiği birine emanet etmek istediğini söylüyor.

Kumru’yu istemeye geliyorlar. Babaannesi o, güvendiği aileye Kumru’yu veriyor. Nazlı, ikinci seansında doktor hanıma, çocukluğunu anlatıyor. Babasının çok yakışıklı biri olduğunu, kadınların onun çevresinde pervane olduğunu ve onun annesini bırakıp başka bir kadınla evlenip iki çocuğu daha olduğunu anlatıyor.

Nazlı, babasının başka kadına gitmesinde annesini alttan almamakla suçluyor. Doktor hanım, Nazlı’nın Recai’yle neden evlendiğini ve şimdi neden onu kaybetme korkusu yaşadığını anlıyor. Sadi, ikinci seansı için doktor hanıma geliyor. Ona, nasıl sokaklarda yaşamaya başladığını anlatıyor.

Sadi’nin babasının karısı ve dört çocuğu olduğu halde annesiyle evleniyor ve Sadi dünyaya geliyor. İstanbul’a geldiklerinde kendilerini tam bir sefaletin içinde buluyorlar. Babası her gün annesini dövüyor. Sadi’nin onu engellemeye çalıştığında ise onu tuvalete kilitliyor. Tam, bunları anlatırken Sadi’nin tekrar panik atağı geliyor.

Doktor hanımın yardımıyla atağı atlatan Sadi, hikayesinin devamını anlatıyor. Babası yine eve sarhoş gelip annesiyle kavga ettikten sonra, annesi babasının evine gitmek istediğini söylüyor. O da, mutfaktan aldığı bıçakla annesini oracıkta öldürüyor. Sadi’nin annesi mezara, babası ise hapse giriyor.

Seanstan sonra Sadi, bir kumarhaneyi baskına gidiyor. Kumarhanenin sahibiyle odada konuşurken panik atağı tutuyor. Adam hemen bunu fırsat bilip, Sadi’nin kafasına silahını dayıyor.

Kırmızı Oda 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Acı Dolu Hikayesini Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler